Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika
Güldür Güldür Show

Kahkahanın değişmez adresi Güldür Güldür Show yeni sezonun renkli sürprizleri ve birbirinden eğlenceli skeçleri ile herkesi ekran başına kilitliyor. Kahkahanın değişmez adresi Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle 7’den 70’e herkesi kahkaha tufanına davet ediyor!


Hancılığı bırakıp Bizans kalesinde büfeci açan İbrahim’in huzur dolu günleri neden sona erecek? Kara Mesut’tan uzak durmak isterken kendini yeniden olayların içinde bulan İbrahim, Kara Mesut’a bu sefer nasıl tepki gösterecek?


Kız tarafı ve erkek tarafının oluşturduğu ilişki meclisinde gündem gerçekleşmeyen evlilik teklifi! Mesut ve Yeter’in evlilik meselelerinin tartışıldığı oturumda, taraflar kendilerini nasıl savunacaklar? İlişki meclisinde oturum nasıl sonlanacak?


Aşırı kilolarından rahatsız olan İbrahim’i, Bilal Hoca hangi bilimsel yöntemlerle tedavi edecek? Peki, Bilal Hoca’nın bilimsel yöntemlerini hastalar nasıl yorumluyor olabilir?


Program çekimleri için New York’a giden Afroditler, Bahadır’ın Stick dükkânına uğrarsa neler yaşanır? Dünyaca ünlü aşçı Bahadır, dükkanında Afroditleri görünce ne tepki verecek?


Olayların arkadaşındaki sır perdesini aralayan program Yeter Yakalayan ile Tatlı Eşki’de bu hafta hangi acılı aile konuk oluyor? Kayıpları bulup acılı ailelerin yüreklere su serpen Yeter Yakalayan, Naime ve ailesine de yardımcı olabilecek mi?

19 Haziran 2019 Çarşamba
SHOW, 20:00