Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika
Güldür Güldür Show

Kahkahanın değişmez adresi Güldür Güldür Show yeni sezonun renkli sürprizleri ve birbirinden eğlenceli skeçleri ile herkesi ekran başına kilitliyor. Kahkahanın değişmez adresi Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle 7’den 70’e herkesi kahkaha tufanına davet ediyor!


Uzun süredir evli çiftler en çok hangi konularda tartışırlar? Sürekli tartışan Yeter ve Hayati çifti çözümü ayrılmakta bulunca ne olacak? Çocuklarını İbrahim ve Naime bu kararı nasıl karşılayacaklar?


Güneşin altında top oynayan çocuklara bir çardak yaptırılması için Twitter’da yardım kampanyası başlatan İsmail, kullanıcılardan nasıl tepkiler görecek?


Eşlerine yalan söyleyip erkek erkeğe tatile giden Kazım ve arkadaşları, bekledikleri gibi bir tatil geçirebilecekler mi? Eşine sürekli yalan söyleyen Kazım, bu sefer yalanı ortaya çıkmaması için ne yapacak?


Kapkaççıyı yakalamak için olay mahalline gelen komiser İbrahim ve Fikri, yeterli bilgiyi toplayıp suçluyu yakalayabilecekler mi? Olay yerindeki tek görgü şahidi çift olan Naime ve Hayati, komiser İbrahim'e ne kadar yardımcı olacaklar?


Adana’nın sıcağından kurtulup İstanbul’daki adliyeye gelen Hayati ve Kudret'i bekleyen önemli dava ne? Bütün bir sezonun yorgunluğunu atmak isteyen Güldür Güldür Show'un sevilen tiplerinin adliyede ne işleri olabilir?

13 Temmuz 2019 Cumartesi
SHOW, 20:00