Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika
Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)

Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir’de sizleri bekliyor.


 


Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla “Hayat Güzeldir”de konuşuluyor.


 


“Hayat Güzeldir”de bugün; müzik listeleri alt üst eden şarkıları özel hayatına dair samimi açıklamalarıyla Şarkıcı ve Oyuncu Cem Belevi konuk olurken, Astrolog Şenay Devi hangi burç kıskanç arkadaşlarına dikkat etmeli, aşka değil kariyerine öncelik vermesi gereken burç hangisi, Eylül ayında burçları neler bekliyor sorularını yanıtlıyor. Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Nedret Taflan Salepçi akciğer ve meme kanseri ile ilgili bilgiler verirken, Diş Hekimleri Duygu Tuna ve Şahabettin Tuna diş gıcırdatma sorunu ile ilgili merak edilenleri anlatıyor. Psikiyatri Uzmanı Dr. Hakan Okur ise antidepresan kullanımında nelere dikkat edilmeli, uzun süre kullanılan antidepresan kalıcı zarar verir mi, ilaçlar bırakıldıktan sonra depresyon tekrarlar mı sorularını yanıtlıyor.

01 Eylül 2019 Pazar
SHOW, 08:15