Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika
Güldür Güldür Show (Yeni)

7’den 70’e herkesin merakla ve özlemle beklediği Güldür Show’da yeni sezon başlıyor. Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show yeni sezona muhteşem bir açılış yapıyor. Sezon Harbiye Açıkhava sahnesinde gerçekleşen ve özlenen fenomen karakterlerin geçit yaptığı çok özel bir bölüm ile başlıyor.  Kahkahanın bir an durmayacağı yeni sezonun bu çok özel bölümü Cuma akşamı Show TV’de...


Bilal yazın Çiçek için dış görünüşünde neyi değiştirmiş olabilir? Bilal’deki değişikliği gören Çiçek ne tepki gösterecek? İstediğini alma konusunda oldukça başarılı olan takıntılı Naime, bu sefer Bilal’i nasıl ağına düşürecek?


Derde derman olan program Yaralı Show’da bu hafta hangi yaralı isimler var? Toplumdaki yanlış kadın algısını düzeltmek isteyen Yeter, program aracılığı ile sesini duyurabilecek mi? Programın diğer yaralı konuklarından konuşmaya fırsat bulamayan Yeter, ne kadar daha dayanabilecek?


2 yıllık Tibet tatilinden döner dönmez zorla programa getirilen Eşofmanlı Şevket Hoca’yı yakın takipçileri İbo, Mehtap, Fikri ve Mustafa ne kadar özlemiş olabilirler? Eşofmanlı Şevket Hoca siyasetin tüm inceliklerini ve bilinmeyen yönlerini anlatıyor!


Eşine düzenli olarak yalan söyleyen Kazım, bu sefer çitayı ne kadar yükseltmiş olabilir? Kudret’in bekârlığa veda partisinde olduğunu gizleyen Kazım, Çiçek’in gelmesiyle arkadaşlarını nasıl bir senaryonun içine sokacak?

04 Ekim 2019 Cuma
SHOW, 20:00