Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika
Güldür Güldür Show

7’den 70’e herkesin severek izlediği Güldür Show’da bu hafta da kahkaha tufanı var. Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show Cuma akşamı Show TV’de...


Arkadaşlarıyla maç gecesi yapmayı isteyen İsmail’i bekleyen büyük kriz ne olabilir? Eşi Yeter’in kurduğu cümlelerden bir anlam çıkarmaya çalışan İsmail, bu konu da ne kadar başarılı? Peki, kadınlar bir cümleyi kaç farklı anlamda kullanabilir?


Çok yakın arkadaşlar İbrahim ve Mesut ne kadar samimiler? İbrahim’in sürekli evde olmasından şikâyetçi olan Mehtap, İbrahim’i saf dışı bırakabilecek mi? Mesut yakın arkadaşı ve karısı arasında bir seçim yapmak zorunda kalınca tercihini kimden yana kullanacak?


Amerika’da kapkaça uğrayan Bilal’i nasıl bir karmaşa bekliyor?  Bilal, Amerika’nın en meşhur suçlusuna biraz fazla benzeyince başına neler gelecek? Bilal masum olduğunu kanıtlayabilecek mi?


Arkadaş gruplarına zarar gelmesin diye Çiçek’e olan hislerini yıllarca içinde tutan İbrahim’e nazaran arkadaşları ne yapmış olabilir? Gruptaki herkesin zamanında birbirleriyle ilişkilerinin olduğunu öğrenip yıkılan İbrahim, Çiçek’e açılabilecek mi?


Aşırı zengin görgüsüz kardeşler Şevket ve Naime, bu sefer gözlerine kimi kestirdi? Abla kardeş yeni kiracıları Çiçek ve Hayati’yi etkilemek için hangi yollara başvuracaklar? Külçe külçe altınlarının gücünü kullanan kardeşler, istediklerini alma konusunda ne kadar başarılı olabilir?


Kız arkadaşıyla para konusunda sıkıntılar yaşayan Mesut, sorunu çözmek için ne yapacak? Kendini kazıklanmış hisseden Mesut, sevgilisi Burcu’ya patlayınca işler karışacak.


Yakınlarına bu dünyadan göçüp gitmeden iki nasihat vermek isteyen Hayati, bu isteğini başarabilecek mi? Gözlerini para bürümüş yakınları Hayati’yi ne kadar dinleyecek?

18 Ekim 2019 Cuma
SHOW, 20:00