Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika
Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)

Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir’de sizleri bekliyor.


 


Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla “Hayat Güzeldir”de konuşuluyor.


 


Hayat Güzeldir’e bugün Gülcan Takuş ve Zumba ekibi ile zumba yaparak hem eğleniyor, hem kalori yakıyoruz. Astrolog Nilda Efeçınar 28 ekim’de gerçekleşmesi beklenen yeni ay burçları nasıl etkileyecek, hangi burç evlilik kararı alacak, kariyer ve para alanında güzel gelişmeler yaşayacak burç hangisi sorularını yanıtlıyor. Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Metin Çakmakçı meme kanseri ile ilgili bilgiler verirken, Medikal Danışman Fuat Dinçyılmaz ve Güzellik Uzmanı Sudenur Dinçyılmaz İğnesiz mezoterapi hakkında merak edilenleri anlatıyor. Güzellik Uzmanı Çiğdem Koç geniş gözenekler nasıl tedavi edilir, hamilelik döneminde oluşan çatlaklardan kurtulmak mümkün mü, epilasyonda ten rengi ve tüy yapısı önemli midir sorularını yanıtlarken, Güzellik Koçu Özge Özel kaç ve kirpiklere vitamin uygulamasını anlatıyor.

20 Ekim 2019 Pazar
SHOW, 08:15