Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika
Kendine İyi Bak ‘Yaşam’

Hayat senin baktığın kadar güzel!


 


Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle!


 


"Kendine İyi Bak’ta bugün; Onkoloji Uzmanı Dr. Yavuz Dizdar sebze suları sağlıklı mı, turşu ve turşu suyu hastalıklardan korur mu, şekerli içecekler kanser riskini artırıyor mu sorularını yanıtlarken, Turşu Ustası Baran Güreler ev yapımı lezzetli turşu suyu ve acılı zeytinyağlı turşu tarifleri veriyor. Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel kendi evinizin kahve uzmanı olmak isteyenlere özel evde cappuccino yaparken, Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan diş bakımında en çok yapılan hatalar neler, beslenme diş sağlığımızı nasıl etkiliyor, gülümseme tasarımı nasıl yapılır sorularını yanıtlıyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş ise yüz gençleştirme ile ilgili merak edilenleri anlatıyor.


 


Ebru Akel Sancak’ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

21 Ekim 2019 Pazartesi
SHOW, 08:00