Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika
Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)

Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir’de sizleri bekliyor.


 


Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla “Hayat Güzeldir”de konuşuluyor.


 


Hayat Güzeldir’de bugün Özge Ulusoy pratik kavanozda mercimek salatası tarifi veriyor. Uzman Estetisyen Seyfi Umut Sır yüzümüzdeki her ben alınabilir mi, çillerden ve lekelerden hangi yöntemle kurtulabiliriz, sivilce izleri nasıl yok olur sorularını yanıtlarken, Kardiyovasküler Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Arzu Ercan varis çeşitleri hakkında bilgiler veriyor. İşletme Sahibi Nihal Candan ipek kirpik ve protez tırnak hakkında merak edilenleri anlatırken, Diş Hekimi Köksal Seller robotik implantolojinin diğer yöntemlerden farkını paylaşıyor. Girişimci ve Araştırmacı Balasu Dündaralp ise yaşlanma karşıtı bakım ne zamandan itibaren yapılmalı, kozmetikte hangi maddelerden uzak durulmalı, cildimizi neler yaşlandırıyor sorularını yanıtlıyor.

03 Kasım 2019 Pazar
SHOW, 08:15