Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika
Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)

Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir’de sizleri bekliyor.


 


Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla “Hayat Güzeldir”de konuşuluyor.


Hayat Güzeldir’de bugün Diyetisyen Sena Duygu Turgut neden kişilerin kilo verme hızları farklı, bağırsağın sağlıklı olup olmadığını nasıl anlayabiliriz sorularını yanıtlarken, Plastik Cerrahi Uzmanı Öğretim Üyesi Dr. Murat Diyarbakırlıoğlu annelik estetiği operasyonu hakkında bilgiler veriyor. Çocuk ve Yenidoğan Doktoru Prof. Dr. Ferhat Çekmez doğumdan hemen sonra hastanede yapılan işlemler hakkında merak edilenleri paylaşırken, Kişisel Gelişim Uzmanı Demet Kolkılıç doğru iletişim kurmanın yollarını açıklıyor. Estetik Koçu Funda Bayır ve Kurucu Müdür Sevil Bayrak kaş laminasyonu açıklarken, Bioenerji Uzmanı Kemale İbrahimova bioenerjinin insan hayatındaki rolü nedir, bilinçaltı kayıtları nedir, çakralar kapanırsa ne olur, negatif enerjiler bizi nasıl etkiler sorularını yanıtlıyor.

29 Aralık 2019 Pazar
SHOW, 08:15