Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika
Hayat Güzeldir

Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir’de sizleri bekliyor.


Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla “Hayat Güzeldir”de konuşuluyor.


Hayat Güzeldir’de bugün Estetiysen ve Medikal Estetik Danışmanı, Çiğdem Akın Uğurlu, kış aylarında cildin nasıl korunması gerektiğini, cilt yaşlanmalarını ve cilt kuruluğunu engellemek için neler yapılması gerektiğini anlatırken, Kreatif Direktör, Sümeyye Selamet, 2020 güzellik trendlerini anlatıyor. Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Emre Hayırcı, sarı nokta ve tavukkarası hastalıkları nasıl tedavi edilir, macrovision lensi gözün içine mi yerleştirilir, akıllı lens tedavisi hangi görme sorunlarında uygulanır sorularını yanıtlarken,  Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Taha Mehmetoğlu, öğle arası estetiği hakkında bilgiler veriyor.

18 Ocak 2020 Cumartesi
SHOW, 08:15