Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika
Kendine İyi Bak

Hayat senin baktığın kadar güzel!


Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle!


"Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel, Ebru Akel için "bal kabaklı tart" yapıyor. Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı Doç. Dr. Meryem Kürek Eken çikolata kistleri (endometrioma) hakkında bilgi veriyor. Fotoğrafçı Damla Kesemen ve Gizem Eraslan fotoğraf çekiminde nelere dikkat edildiğini, bir fotoğrafçı gözünden dikkat edilmesi gereken hususları anlatıyor. Girişimci ve Araştırmacı Balasu Dündaralp erken cilt yaşlanmasının son dönemde en çok hangi nedenlerden oluştuğunu, cilt bakımında hangi hataların yapıldığını aktarırken, Kişisel Gelişim Uzmanı Dr. Turhan Güldaş ‘Bana fark etmez’ diyenlerin kişilik yapısı nasıl olmalı, bu felsefeyi benimsersek mutlu ve başarılı olabilir miyiz, ikili ilişkilerde nasıl kullanılabilir sorularını yanıtlıyor.


Ebru Akel Sancak’ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

11 Mart 2020 Çarşamba
SHOW, 08:00