Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika
Bekir Köse İle Sahur Vakti

Tasavvuf müziğine ait eserleriyle dikkatleri çeken, beğeni ile dinlenen aynı zamanda kendisi hafız olan Bekir Köse, Ramazan ayında “Bekir Köse ile Sahur Vakti” ile Show TV’de!



Bekir Köse Ramazan ayı boyunca alanlarında başarılı ilahiyatçı, yazar ve branşlarındaki çalışmalarıyla öne çıkan önemli isimleri bu programda ağırlıyor. Tasavvuf müziğinin kalbe dokunan eserlerinin de seslendirildiği Sahur Vakti, Ramazan ayının en verimli şekilde geçirilmesi için kılavuz niteliği taşıyor.

Programda İslam’a dair birçok kavrama açıklık getirilirken merak edilen sorular da cevabını buluyor. Bekir Köse, ayet ve güvenilir hadislerin ışığında dini konuları, konuklarıyla birlikte ekrana taşıyor.


“Bekir Köse ile Sahur Vakti”ne bu gece Psikoterapist, Aile Danışmanı, Yazar Dr. Rukiye Karaköse konuk oluyor. Karaköse, genel Ramazan ayı değerlendirmesi yaparken, ruhlarımız için nasıl dini terapiler uygulayabileceğimizi anlatıyor. Programa Skype ile bağlanan Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Kemal Sayar, Ramazan ayı yeni başlangıçlara nasıl önayak olabilir sorusunu yanıtlıyor.

02 Mayıs 2020 Cumartesi
SHOW, 02:15