Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika
Hayat Güzeldir

Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir’de sizleri bekliyor.


Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla “Hayat Güzeldir”de konuşuluyor.


Hayat Güzeldir’de bugün; İş İnsanı, İş Sağlığı ve İş Güvenliği Uzmanı Şebnem Akman Balta pandemi ile birlikte SPA merkezlerinde ve hizmetlerinde nelerin değiştiğini ve koronavirüsle ilgili alınan önlemleri aktarıyor. Erkek Güzellik Uzmanı Semih Ertürk 2020'nin ikinci yarısında saç ve sakal modellerindeki değişiklikleri anlatıyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Celal Alioğlu popo estetiği hakkında bilgi verirken, Moda Tasarımcısı, İş İnsanı Hilal Özbek vücut tipine göre nasıl giyinilmeli, yaz aylarında kıyafetlerde hangi kumaşlar tercih edilmeli, aksesuar seçiminde nelere dikkat edilmeli sorularını yanıtlıyor. Avukat Eser Çömlekoğlu kişisel verilerin ihlaline ilişkin işlenen suçları, internetten alışveriş yaparken dikkat edilmesi gerekenleri, satış yapan firmaların müşterileri için alması gereken önlemleri paylaşıyor. Sevilen Şarkıcı Nura Öz "Leylayım", "Erkeğim" ve "Sensiz İstanbul" şarkılarıyla müzik ziyafeti veriyor.

04 Temmuz 2020 Cumartesi
SHOW, 08:15