Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika
Kendine İyi Bak

Hayat senin baktığın kadar güzel!


 


Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle!


"Kendine İyi Bak"ta bugün; Ebru Akel ve Dr. Yavuz Dizdar çiftlikte hormonlu meyve ve sebzelerin vücudumuzu nasıl etkilediğini anlatıyor. Kuaför Yakup Minaz saça dair merak edilenler soruların yanıtlarını paylaşıyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş bacaklardaki şekil bozuklukları düzeltilebilir mi, kalın bacakları estetik müdahale ile inceltmek mümkün mü, ince bacakları estetik müdahale ile kalınlaştırmak mümkün mü sorularını yanıtlıyor. Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan bayramda ağız ve diş sağlığı için dikkat edilmesi gerekenleri aktarıyor. Dişleri ve yüzüyle sorun yaşadığını söyleyerek programa başvuran Türkan Sözübir büyük değişimiyle stüdyoya geliyor.


Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

30 Temmuz 2020 Perşembe
SHOW, 08:00