Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika
Hayat Güzeldir

Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir’de sizleri bekliyor.


Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla “Hayat Güzeldir”de konuşuluyor.


Hayat Güzeldir’de bugün; Modacı Burcu Aynur ve kızı Tuğba Sarıgül nişan kıyafetlerinin nasıl olması gerektiğini, büyük beden hanımların nasıl giyinmesi gerektiğini ve abiye modasında geçmişten günümüze olan değişiklikleri anlatıyor. Kalıcı Makyaj Uzmanı Leyla Tonya microblading ve micropigmentasyon arasındaki fark nedir, ipek kirpik ve kirpik liftingi arasındaki fark nedir sorularını yanıtlıyor. Tıbbi Farmakoloji ve Fitoterapi Uzmanı Prof. Dr. Mustafa Iraz fitoterapi hakkında merak edilenleri aktarırken, Robotik Cerrahi ve Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Kıraç prostat kanseri hakkında bilgi veriyor. Eczacı Hülya Kayhan aromaterapinin ne olduğunu ve nasıl uygulandığını açıklıyor.

08 Ağustos 2020 Cumartesi
SHOW, 08:15