Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika
Hayat Güzeldir

Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir’de sizleri bekliyor.


Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla “Hayat Güzeldir”de konuşuluyor.


Hayat Güzeldir’de bugün; Uzman Estetisyen Gülnur Küçük bölgesel incelme hakkında bilgi veriyor. Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Dr. İbrahim Akın burun estetiği operasyonlarının hangi durumlarda yapılması gerektiğini, burun ameliyatından sonra hastaların dikkat etmesi gerekenleri anlatıyor. Uzman Dermatolog Dr. Onur Er lazer lipolizin ne olduğunu ve nasıl uygulandığını, botoks ve dolgu uygulamasındaki yenilikleri aktarıyor. Maden Mühendisi Hamit Tecer bentonit nedir, nerelerde kullanılır, hangi cilt rahatsızlıklarında bentonit kullanılır, bentonit detoks amaçlı kullanılabilir mi sorularını yanıtlıyor. Dermatoloji Uzmanı Dr. Ali Şahin yüzümüzde yaş aldıkça ne gibi değişiklikler olduğunu açıklıyor.

29 Ağustos 2020 Cumartesi
SHOW, 08:15