Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika
Kuaförüm Sensin (Yeni Bölüm)

Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin sunucusu Çiğdem Batur ve iddialı jüri üyeleri ile Show TV’de!


Jüri koltuğuna oturan ünlü sanatçı Fatih Ürek, kırık fönün mucidi Adnan Serter, moda dünyasının önemli isimlerinden Işıl Reçber ve Türkiye'nin en iyi makyaj artistlerinden Seçkin Süngüç'ün saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin’de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kendilerinden istenen saç modelini kesip, jürinin belirlediği saç rengini boyuyor.


Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazandığı “Kuaförüm Sensin”de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, programın sunucusu Çiğdem Batur tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar.


 


Kuaförüm Sensin’de bugün; kuaför Burcu Tokgöz, makyöz Aslı Topuz, model Rana Kaynak’tan oluşan birinci takım, kuaför Taner Güneri, makyöz Aslı Yazar, model Büşra İpek Kösedağ'dan oluşan ikinci takım, kuaför Eylem Kaya, makyöz Meltem Topçu, model Esra Demirel'den oluşan üçüncü takım ve kuaför Tayfun Ateşoğlu, makyöz Serap Varol, model Şule Koyuncu’dan oluşan dördüncü takım saç kesimi ve sonbahar makyajı yapmak için yarışıyor.


 


Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!


 


“Kuaförüm Sensin” 24 Eylül Perşembe günü saat 12.30’da yeni bölümüyle Show TV’de!

24 Eylül 2020 Perşembe
SHOW, 12:30