Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika
Çocuktan Al Haberi (Yeni Bölüm)

Ekranların en eğlenceli ve en sıra dışı yarışma programı Çocuktan Al Haberi, Doğa Rutkay Kamal'ın neşeli sunumuyla, yepyeni ve birbirinden tatlı 9 çocukla birlikte hafta sonu Show TV'de!


 


Birbirinden sevimli çocukların kendilerine sorulan sorulara tam bir doğallık içinde verdikleri yanıtlar izleyiciyi kimi zaman şaşırtıyor, kimi zaman kahkahaya boğuyor. Doğa Rutkay Kamal ile çocuklar arasındaki diyaloglar yarışmaya renk katıyor.


 


9 çocuk ve 3 yarışmacının yer alacağı programda, yarışmacılar çocukların verdikleri cevapları doğru tahmin ederek topladığı puanlarla yarışmanın sonunda muhteşem ödüller kazanıyor.


 


Çocuktan Al Haberi'nde bugün; Aslı Kızılcık, Fatih Akın ve Ecem Yüksel yarışıyor. Günün ana soruları; "Fil kadar büyümek mi isterdin yoksa kelebek kadar küçülmek mi?" ve "Çikolata bir meyve midir?" oluyor.


 


Kami'den kafa karıştıran bilmeceler dinleyeceğiniz bu bölümde Aras'tan Doğa'ya bir dans teklifi geliyor. Uygar'ın hıçkırıkla ilgili verdiği bilgiler şaşırtırken yarışmacı Ecem Yüksel'in "Çilek" isimli kuklasıyla keyifli anlar yaşanıyor.  


 


Doğa Rutkay Kamal'ın sunumuyla minikleri ve onların kocaman dünyasını keşfedeceğiniz Çocuktan Al Haberi'nde çok eğleneceksiniz!


 


“Çocuktan Al Haberi”, 25 Ekim Pazar günü saat 17.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!

25 Ekim 2020 Pazar
SHOW, 17:00