Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika
Güldür Güldür Show (Yeni Bölüm)

7’den 70’e herkesin severek izlediği Güldür Güldür Show’da bu hafta da kahkaha tufanı var. Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show Salı akşamı Show TV’de...


 


Yeter ve konukları mutluluğun formülünü bulabilecekler mi? Sosyolog Hayati Bey ve ülkenin en mutlu insanı Düz İbrahim arasında mutluluğun formülü ile alakalı ne gibi fikir ayrılıkları yaşandı? Sunucu Yeter’in program sonuna kadar mutluluğun formülünü açıklayabilme çabası nihayete erecek mi?


 


Arkadaşı Mehtap’a ders çalıştırmak için evine giden Tayfur’u ne gibi sürprizler bekliyor ? Mehtap ve annesi Naime’nin arasındaki inişli çıkışlı iletişim Tayfur’u nasıl etkileyecek?


 


Çağlar öncesinden beyaz atlı prens İsmail ve yaveri Cemil, cadı tarafından zindana hapsedilen prenses Burcu’yu kurtarabilecek mi? Prens İsmail, yaveri Cemil’in başına ne zorluklar açacak? Masalsı kahramanlar arasında kalan Cemil, Pamuk Prenses Çiçek, Uzun Cüce Feridun ve ayakkabısını kaybeden Yeter ile neler yaşayacak?


 


Korona olduğundan şüphelenen Fikri, Doktor Kudret’e ne gibi zorluklar yaşatacak? Korona olan Ozan ve ona çok düşkün ailesi sosyal mesafe kuralından ve virüsünün bulaşıcılığından ne kadar haberdar?


 


Maske takamaz raporu yazlıkta sakin ve güzel bir yaz geçirmek isteyen Hayati ve Yeter’in umutlarını nasıl yıkacak? Tüm akrabaların doluştuğu yazlık evde neler yaşanacak?


 


Sevilen müzik grubu Dutseven Kardeşler’in birbirleriyle davalık olma sebepleri neydi? Dutseven isim hakkını kim alacak? Soluğu mahkemede alan kardeşleri nasıl bir son bekliyor?


 


Birleşik Mesut Krallığı'na tatile gelen Burcu ve Naime teyze neden hapse düştü? Hapishaneyi birbirine katan Burcu ve Naime, Birleşik Mesut Krallığı askerleri Bahadır ve Tayfur’a ne zorluklar yaşattı?


 


Güldür Güldür Show, yeni bölümüyle 3 Kasım Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

03 Kasım 2020 Salı
SHOW, 20:00