Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika
Güldür Güldür Show

7’den 70’e herkesin severek izlediği Güldür Güldür Show’da bu hafta da kahkaha tufanı var. Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, Salı akşamı Show TV’de...


Okula yeni kayıt olan Burcu, okulun popüler kızları Yeter ve Leman’ın arasına katılabilmek için neleri göze alacak? Burcu için yalanların ve olayların ardı arkası kesilecek mi? Burcu, Okul Müdürü Mesut ve Mehtap Hocayı bekleyen denetimde işleri iyice kızıştıracak.


Fenomen Ozan’ın cenazesine katılan fenomenler Çiçek, Yeter, Feridun, Tayfur ve İbrahim cenaze esnasında reklam ve şaka yapmadan durmuyorlar. Fenomenlerin en iyi gözükmek uğruna yapacakları, töreni nasıl etkileyecek?


Farkı Felek programı, sunucusu Mesut Ali ile dopdolu, capcanlı, yepyeni bir bölümle ekrana geliyor. Hostes Naime’nin Mesut Ali Bey’e ilgisi var mı? Programın yarışmacıları öğretmen İbrahim, ev hanımı Mehtap ve eski sevgili Çiçek  yarışmaya nasıl renk katacak?


Yeter ve Feridun, Çiçek’in isteme merasimini kardeşi Mehtap’ın gazabına uğramadan bitirebilecek mi? Tayfur’un ailesi biraz garip davranışları olan kız kardeş Mehtap’ı kabul edebilecek mi? Mehtap’ın tüm tuhaflıklarına rağmen kız isteme merasimi başarıyla sonuçlanabilecek mi?


Site yöneticisi Bilal ve Usta Fikri bu sefer çizilen kapının parasını almak için Hızır Hayati’nin evindeler. Hayati’nin zoruyla kendilerini bir anda mafya babaları Kudret, Bahadır, İbrahim, İsmail, Mustafa ve Feridun ile aynı masada bulan ikili, evden sağ salim çıkabilecek mi? Mafya babaları içlerindeki haini bulmaya çalışırken, Bilal ve Fikri Usta neler ile karşı karşıya kalacak?


İlişki uzmanı Naime Hanım, Aziz Bey’in “Ne Haber” programına katılıyor. Duygularını sakin bir şekilde ifade etmekte zorlanan Naime, stüdyoda kendini kontrol edebilecek mi? Sesçi Ozan’ı beğenen Naime hedefine ulaşabilecek mi?

02 Mart 2021 Salı
SHOW, 20:00