Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika
Sevcan'la Lezzet Yolunda

Türkiye'nin geleneksel lezzetlerinin, kültürel ve doğal güzelliklerinin keşfedildiği, insan hikayelerinin seyirciyle buluştuğu program "Sevcan'la Lezzet Yolunda" hafta içi her gün saat 13.00’te Show TV ekranlarında…


Halk müziğinin sevilen sesi Sevcan Orhan’ın Türkiye’yi il il gezerek lezzetli tariflerinin peşine düştüğü, gittiği şehirlerin kültürel ve doğal güzelliklerini ziyaret ettiği, yöresel yemeklerin ve yöre insanının hikayelerini ekranlara taşıdığı programın bugünkü durağı Gaziantep.


Sevcan Orhan, Gaziantep'in meşhur Bakırcılar Çarşısı'nda esnafla sohbet ederken bakır dövme sanatını tüm ayrıntılarıyla yerinde, ustalarından öğrenecek. Neredeyse milli çorbamız olarak kabul gören ezogelin çorbası, tarihçesi eşliğinde yöresinde pişirilirken, ciğer kavurma, akşam simidi ve ünü dünyaya yayılan künefenin hazırlanmasını da ekrandan paylaşarak izleyicilere iftar sofralarımız için benzersiz seçenekler sunacak.


Zeugma Mozaik Müzesi, Atatürk Anı Müzesi ziyaretleri ile şehrin kültürel yanı tanıtılırken, Oyun ve Oyuncak Müzesi, Gaziantep Hayvanat Bahçesi gezisi ile programa renk katarak tam bir Gaziantep turu yaptıracak.

13 Nisan 2021 Salı
SHOW, 13:00