Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika
Güldür Güldür Show

Güldür Güldür Show bu hafta hem Cuma hem Cumartesi akşamı yepyeni bölümleriyle ekranda! Güldür Güldür Show'un birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleri herkesi ekran başına kilitleyecek. Kahkahanın bir an durmayacağı yeni bölümler Cuma ve Cumartesi akşamı Show TV’de...


Erkeklerin mi kadınların mı ilişki bulması daha kolay? Mesut ve Mustafa'nın, Yeter ve Çiçek’e karşı girdiği iddiayı kim kazanacak? Sosyal medyadan yüz yüze tanışma, ilişki kurmak ne kadar zorlaşmış olabilir?


Mustafa’nın dedesinin hayat hikayesi ne kadar ilginç, ne kadar doğru olabilir? Konya’dan Fransız Devrimi'ne, hatta Londra Olimpiyatları'na dedenin tarihteki kritik olaylarda rolü olmuş olabilir mi?


Çiçek’in sevgilisi Bilal’i ilk defa ailesi ile tanıştırma seremonisi nasıl sonuçlanacak? Sevgilisinin ailesi ile ilk defa tanışacağı için gerilen Bilal, hayatında ilk defa alkol denerse ne olur? Çiçek tüm çabalarına rağmen pencereden çıkıp kapıda beliren Bilal’i zapt edebilecek mi?


Lüks bir AVM’nin şikayet departmanında çalışan Yeter, kendisine vaat edilen özel primi almayı başarabilecek mi? Tek yapması gereken şikayet formunu imzalatmak olan Yeter, dertleri bir çırpıda unutturan Naime karşısında çaresiz kalıyor. Şikayeti olan herkesin dertlerine karşılık kendi yaşadığı hayattan bahseden Naime, dertleri  silip atıyor!


Mafya babası Hayati’nin kedisine eş arama ilanı nasıl bir yanlış anlamaya neden olacak? Bilal ve oğlu Bahadır, yanlışlıkla kendilerini mafya babasının kızını isterken bulursa neler olur? Büyük yanlış anlamada kim kime talip?


Koronaya inanmayan Kudret, halsizlik, ateş ve eklem ağrısı ile doktor Yeter’den derman arıyor. Yeter’in son teknoloji hapı sayesinde organları ile yüzleşme fırsatı yakalayan Kudret neler öğrenecek? Korona Fikri ve organlar arasındaki mücadele nasıl sonuçlanacak?

21 Mayıs 2021 Cuma
SHOW, 20:00