• Canlı Yayın
  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika
Güldür Güldür Show

Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, yeni bölümleriyle Cuma akşamları izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Kahkahanın bir an durmayacağı Güldür Güldür Show, Cuma akşamı Show TV’de...


Yıllar sonra havaalanında karşılaşan üniversite arkadaşları Naime ve Çiçek’in çekişmesi nasıl sonuçlanacak? Eski arkadaşların hiçbir konuda birbirlerinden geri kalmak istememesi rekabeti nereye taşıyacak? Peki eşleri bu durumdan nasıl etkilenecek?


Başkan Hayati'nin gelecek olan turist kafilesi için yaptığı hazırlıklar yeterli mi? Beldeye ziyarete gelecek kişileri en iyi şekilde ağırlamak isteyen Hayati hazırlıkları biraz abartıyor olabilir mi? Turistler için organize olan yerel halk başarılı olabilecek mi?


Hayati ve Mehtap’ı, oğulları Ozan’ın psikolog sevgilisi Yeter ile tanışma telaşı sarıyor. Eve gelen psikolog tüm ailenin iç dünyasını ortaya çıkaracak mı? Baba Hayati neden psikolojiye inanmıyor? Yeter bir anda kendini tüm aileye terapi yaparken bulursa ne olacak?


Yönetici Bilal ile Fikri usta, sitenin peyzajını yarım bırakan Rafet Hayati’nin evindeler... Evde Rafet Hayati, Gülcihan Mehtap, Sedat Mesut, Selen Leman ve Ozan Mustafa ile neler yaşanacak? Bilal ve Fikri’yi bu sefer içinden çıkamadıkları nasıl bir macera bekliyor?


İsmail'in arkadaşları ile adeta bir görüş günü koşullarında görüşebilmesi mümkün mü? Naime’nin katı kuraları altında kankalar yine de kavuşabilecek mi? İbrahim, Kudret ve erkek kılığına giren Mehtap, İsmail’e evin dışından ne haberler getirmiş olabilir?

04 Haziran 2021 Cuma
SHOW, 20:00