Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika
Güldür Güldür Show

Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, yeni bölümleriyle Cuma akşamları izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Kahkahanın bir an durmayacağı Güldür Güldür Show, Cuma akşamı Show TV’de...


Direksiyon sınavı için babasından yardımcı olmasını isteyen Çiçek, ne kadar kötü bir aday olabilir? Baba Hayati, gözü gibi baktığı arabası ve kızı arasında! Araba kullanmayı öğrenirken ailenin başına nasıl bir macera silsilesi gelecek?


Fikri, arkadaşları Kudret ve Bilal’in yönlendirmesiyle ne kadar yanlış kararlar alabilir? Kısa yoldan bir anda çok para kazanma hayali kurarken Fikri’nin başına neler gelecek?


Pilot Mustafa ve hostes Çiçek’in görev aldıkları özel jetin içinde çok özel misafirleri var: Altın Kuzenler. Mustafa, Çiçek'e olan duygularını dile getirmek isterken Altın Kuzenler Naime ve Mesut nasıl engel olacak?


Çiçek’in sevgilisi karagöz İsmail arkadaş çevresinde kabul görecek mi? Her şeyden kendilerini üstün gören arkadaş grubu Hayati, Ozan ve İbrahim ile Naime ve kafiyeli taşlamaları ile İsmail’i nasıl bir macera bekliyor?


Rap müziği yapan evlatlarının dissleri arasında kalan aileler ne yapacak? Mustafa ve Ozan şarkı sözlerinde anne-babalarına ithafen neler demiş olabilir? Ebeveynler de rap yaparak çocuklarıyla iletişim kurmayı başarabilir mi?

25 Haziran 2021 Cuma
SHOW, 20:00