Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika
Bu Sabah

'BU SABAH'TA UZMAN KONUKLAR EŞLİĞİNDE
GÜNDEMİN EN SICAK HABERLERİ KONUŞULUYOR!


Show TV’nin hafta içi her gün ilgiyle takip edilen programı "Bu Sabah", en çarpıcı haberler, çok özel konu başlıkları ve canlı bağlantılarla yeni haftaya başlıyor. 


Ebru Akel ile Murat Güloğlu Bu Sabah'ta Türkiye ve dünyadan haberleri konuşacak ve uzman konuklarıyla değerlendirecek. Dünyaca ünlü oyuncu Alec Baldwin'n başına gelenler, Türkiye'de de yaşanabilir mi? Polis eğitmeni ve güvenlik danışmanı Murat Aydın canlı yayında ele alacak.   


Ünlü şarkıcı Özcan Deniz ve eski eşi Feyza Aktan'ın velayet davası öncesi ortaya çıkan görüntüleri de programda masaya yatırılacak. Murat Aydın ve avukat Sedef Çelik o görüntüleri ve o görüntülerin davaya olası etkilerini yorumlayacak. Özcan Deniz'in Bu Sabah'a özel çok çarpıcı açıklamaları da ekranlara taşınacak.


Kadın-erkek ilişkilerinde ortaya çıkan benzer sorunlar ve çözüm önerilerini ise ilişki uzmanı Adil Yıldırım anlatacak. Gündeme dair daha birçok konu başlığının izleyicilere aktarılacağı programa Bu Sabah muhabirlerinin canlı bağlantıları da renk katacak.

25 Ekim 2021 Pazartesi
SHOW, 08:15