Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika
Güldür Güldür Show

Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, 9. sezonu ile Show TV'de... Fenomen eğlence programı yine çok eğlenceli, çok renkli hikayeleri ve karakterleri ile evlerinizde kahkaha tufanı estirmeye devam ediyor.


“Gündem Türkiye” programında bu hafta konuklar Gazeteci ve Yazar Hayati, Strateji ve Güvenlik Politikaları Uzmanı İsmail, Avukat İbrahim, Gazeteci Yeter ve Doçent Doktor Paşa. Paşa tüm program telefonları ile ilgilenen konuklar ve sunucu Mehtap’a derdini anlatabilecek mi?


Tuvalet sırasında dayanmaya gücü kalmayan Bilal, kimse fark etmeden engelli kabinini kullanabilecek mi? Bir anda tuvaleti asıl kullanması gerekenler sırada birikirse ne olur? Bilal kabinden çıkabilecek mi?


İbrahim’in sunduğu Dünyadan Haberler programı muhabirleri Hayati, Ozan, Leman, Bilal, Kudret ve Burcu’nun dünyanın dört bir yanından getirdiği haberleriyle devam ediyor. Birbirinden farklı gündemlerle dünyanın nabzını tutmaya çalışan İbrahim’i neler bekliyor?


Yeni evli çift Yeter ve Mesut’un evinde neler oluyor? İlk defa yeni gelinle tanışmaya gelen Mesut’un arkadaşları Kudret ve Paşa nasıl bir manzara ile karşılaşacak? Yeter’in dominantlığı sınırları aşmış olabilir mi?


Jale ve eşi İbrahim, arkadaşı Bilal’e ve eşi Burcu’ya verdikleri borcu alabilecek mi? Bilal ile Burcu her seferinde konuyu değiştirirken İbrahim borcunu nasıl isteyecek?


İbrahim, daha fazla Kara Mesut’un ve Bizans askerlerinin gazabına uğramak istemediği için bu sefer Viyana kapılarında bir han alıyor. İbrahim bu sefer Kara Mesut’tan ve hanının yok olmasından kurtulabilecek mi?


Mehtap ve oğlu Mesut’un komşu ziyaretleri nasıl geçecek? Mehtap, arkadaş grubu arasında ilgi odağı olan Mesut’un gittikçe arkadaş grubunu elinden çalması karşısında ne yapacak? Yeter bu sevimli delikanlı ile kızının arasını yapabilecek mi? Mesut gerçekten evinin erkeği mi?

22 Ocak 2022 Cumartesi
SHOW, 20:00