Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika
Güldür Güldür Show

Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, 9. sezonu ile Show TV'de... Fenomen eğlence programı yine çok eğlenceli, çok renkli hikâyeleri ve karakterleri ile evlerinizde kahkaha tufanı estirmeye devam ediyor.


Ozan ailesini sanal dünya Metaverse’den arsa almaya ikna edebilecek mi? İsmail ve Burcu’nun oğullarına güvenerek yaptıkları yatırım akıllıca mı? Sanal dünya fırsatları gerçek mi?


Ressam Mesut’un, oğlu Bilal’i pavyonlardan kurtarma, kendi cemiyetine sokma çabası devam ediyor. Cemiyetin en saygın insanlarından Paşa’nın doğum gününde Ressam Mesut ve yıllar sonra kavuştuğu oğlu Bilal’i nasıl bir macera bekliyor?


Fanatik futbol taraftarı Paşa’nın kızı Reyhan’ı istemeye geliyorlar! Damat adayının babası, rakip takımın koyu taraftarı çıkarsa neler yaşanır? Genç aşıklar, fanatik taraftar babalara rağmen kavuşabilecek mi? 


Bilal, İbrahim ve Mustafa “Liselerarası Roman Kahramanları Festivali”nde kendilerine yeni bir kız arkadaş bulabilecek mi? Mustafa Keloğlan, İbrahim Aşk-ı Memnu Adnan Bey, Bilal ise Kaşağı karakterleriyle aradıkları eşi bulabilecek mi?


Gerçekten zombi salgını başlamış olabilir mi? Bahadır, ailesi Hayati, Yeter ve Reyhan’ı zombiler ile nasıl bir hayat bekliyor? Zombiler ile beraber yaşamaya alışılabilir mi?


Burcu platonik hisler beslediği Feridun’a neden kötü davranıyor? Hislerini her dile getirmeye çalıştığında daha da kötü davranan Burcu ve Feridun’u neler bekliyor?

29 Ocak 2022 Cumartesi
SHOW, 20:00