Twitter
Adnan Oktar operasyonunda yeni gelişme! 3 kadın neden intihar etti?
01 Ağustos 2018 Çarşamba

Adnan Oktar ve grubuna yönelik soruşturma çok yönlü olarak sürüyor. Polis, 3 kadının intihar dosyasını raftan indirdi. Ahu Paşakay, Nil Kalkavan ve Nuray Tınar'ın intiharlarının Adnan Oktar ve grubuyla bağlantısı olup olmadığını araştırıyor. 

Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyonda 169 kişi tutuklandı. Soruşturma geçmişe yönelik derinleştirildi. Polis 3 genç kadının intiharına ilişkin dosyaları da soruşturmaya dahil etti.  Türkiye güzeli Ahu Paşakay, Nil Kalkavan ve Nuray Tınar... 3'ü de genç yaşta hayatına son verdi. 1988, 2000 ve 2002 yıllarındaki bu intihar olayları günlerce konuşuldu. Yıllar sonra, Adnan Oktar grubuna yönelik soruşturma kapsamındaki ifadelerden yola çıkan polis 3 sır intiharı incelemeye aldı. Polis, 3 genç kadının intiharının, Adnan Oktar ve grubuyla bağlantısı olup olmadığını araştırıyor. 

Öte yandan Adnan Oktar grubuyla ilgili soruşturma çok yönlü sürdürülürken, yeni bir gelişme daha yaşandı. Adnan Oktar grubundan ayrılan Ceylan Özgül, Oktar'ın doktor kardeşi Kenan Oktar'dan şikayetçi oldu. Ceylan Özgül, Kenan Oktar'ın kendisi hakkında hakaret içerikli yorumlar yaptığı iddiasıyla savcılığa başvurdu. 

Özgül, Kenan Oktar'ın kendisini İngiliz ajanlığıyla suçladığını ve şantaj yapıldığını savundu.