Twitter
Burası Haftasonu - 14 Haziran 2020 (Mars’ta göl olması ne anlama geliyor?)
14 Haziran 2020 Pazar Süre: 03:40:42

Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

Online mobilya satışları dönemi mi? Mobilyada yeni trend ne? Evler küçüldü, mobilyaların boyutları da değişti mi? Mobilyaları ne sıklıkta yeniliyoruz? Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği Başkanı Nuri Gürcan, Burası Haftasonu’nda Oylum Talu’ya değerlendiriyor.

Tutulmalar insanları nasıl etkiliyor? 21 Haziran tutulması neye yol açacak? Astroloji bize bu hafta ne diyor? Bu hafta hangi burç ne yapmalı? Vedik astroloji ne anlatıyor? Çin astrolojisi ne anlatıyor?  Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda Vedik Astrolog Şebnem Ekşib anlatıyor.

Ayasofya neden bu kadar önemli? Pantheon ile Ayasofya’nın farkları ve benzerlikleri neler? Dandolo Ayasofya’ya mı gömüldü? İstanbul’un fethinde neler yaşandı? Ayasofya neleri temsil ediyor? Fatih Sultan Mehmet neler yaptı? Ayasofya da dünya harikası değil mi? Ayasofya’da kimlerin gözü var, neden? Ayasofya nasıl müzeye dönüştü? Ayasofya ibadete açılmalı mı? Yazar Erhan Altunay, Burası Haftasonu’nda değerlendiriyor.

Mars’ta göl olması ne anlama geliyor? Uzay turizmi ne zaman başlayacak? Mars’ta yaşam var mı? Elon Musk uzayda ne yapmayı planlıyor? Uzay uydu çöplüğüne mi döndü? Mars’a turizm hayal mi? Uzayda koloni kurmak ihtiyaç mı? Uzayda yaşamayı kimler ister? Astronotlar karantinaya alınıyor mu? Gök Bilimci Prof. Dr. Ethem Derman, Oylum Talu’ya anlatıyor.