Twitter
Burası Haftasonu - 19 Eylül 2020 (Dolar ve Euro’nun seyri ne olur?)
19 Eylül 2020 Cumartesi Süre: 02:49:13

Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

Yüz yüze eğitim nasıl olacak? Çocuklar okula nasıl adapte olacak? Öğretmenler de zorlanacak mı? Veliler neden bu kadar endişeli? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda Eğitim Uzmanı Cihat Şener anlatıyor.

Maskeler doğru üretiliyor mu? Cerrahi maske mi, bez maske mi? Telli maske mi, telsiz maske mi? Nanoteknoloji maskeler sağlıklı mı? Maske bağışıklığı artırır mı? Siyah maske ne kadar sağlıklı? Maske koronavirüsten ne kadar koruyor? Üretilen her maske denetleniyor mu? PCR testleri ne kadar güvenilir? En iyi koronavirüs testi hangisi? İç Hastalıkları ve Hematoloji Uzmanı Prof. Dr. Mustafa Çetiner, Oylum Talu’ya değerlendiriyor.

Dolar ve Euro’nun seyri ne olur? Yaptırım portföyü koronavirüs ile değişti mi? Koronavirüs ekonomide neleri değiştirdi? Altına mı, gümüşe mi rağbet fazla? Dövize mi yatırmalı, TL’de mi kalmalı? Ev tipi kasa satışı neden arttı? Dolar ve Euro için alış mı, satış mı? Hangi yatırım araçları revaçta? Türkiye’de yatırım alışkanlıkları ne? Gençlerin yatırım refleksleri neler? Gençler neden Bitcoin’i tercih eder? Dünya Gazetesi Yazarı Şeref Oğuz ve İstanbul Üniversitesi İstatistik Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Haluk Zülfikar, Burası Haftasonu’nda anlatıyor.