Twitter

Sena Alkan

Para Gündem Hafta içi her gün
Para Gündem - 2 Temmuz 2020 (Sosyal medya düzenlemesi nasıl olur, sınırlar nasıl belirlenir?)
03 Temmuz 2020 Cuma Süre: 02:44:18

Para Gündem'de Ebru Baki, Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir ile başkent gündemini konuştu. Konukları Sözcü Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek, Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Aydın ve Bozok Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşad Zorlu ile gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendirdi.

- Sosyal medya düzenlemesi olacak mı? Sosyal medyadaki sorunlar ne, nasıl bir çalışma yapılacak? Sosyal medyaya düzenleme mi geliyor? Sosyal medya düzenlemesi mümkün mü? Nasıl bir düzenleme yapılabilir, gençler ne diyor? Sosyal medya düzenlemesi nasıl olur? Sosyal medyada sınırlar nasıl ve neye göre belirlenecek? Sosyal medya sorunu nasıl çözülecek? Sosyal medyaya kural getirilebilir mi, nasıl olacak? Sosyal medya denetlenebilir mi? Sosyal medyadaki sorun nereden kaynaklanıyor?

- Ayasofya için karar günü! Danıştay ne diyecek, Ayasofya ibadete açılacak mı açılmayacak mı? Ayasofya ne olacak? Danıştay Ayasofya kararını ne zaman açıklayacak?

- Çoklu baro teklifi Meclis'te! Çoklu baro için kim, ne diyor? Barolar ne istiyor, ne öneriyor? Baroların sorunları ne, hangi konularda çözüm bekliyorlar? 'Çoklu baro'ya neden itiraz ediliyor? Çoklu baro avukatların sorunlarını çözüyor mu? 'Çoklu baro' ile neler değişecek?

- Avrupa Birliği seyahat kısıtlamasını kaldırır mı? AB, Türkiye'ye seyahat kısıtlamasını neden kaldırmadı? Bu yıl turizmde beklenti ne? Tatilin maliyeti arttı mı? Ekonomide beklenti ne?