Twitter
Bayram Sabahı - 26 Mayıs 2020 (Coşkun Aral vahşi hayvan pazarında ne gördü?)
26 Mayıs 2020 Salı

Habertürk'te bayram sabahlarını birlikte karşılıyoruz. Oylum Talu'nun sunumuyla Bayram Sabahı'nda birbirinden değerli isimler ve alanında uzman konuklarla keyifli bir bayram sohbeti için sizleri de bekliyoruz.

Bayramın son günü İtalya ve İspanya'da neler yaşanıyor? İtalya'da protestolar olur mu? Salgında aile içi şiddet arttı mı? İtalya'daki durumu Hukuk Danışmanı Özgün Altop Milano'dan, İspanya'daki durumu İnsan Kaynakları Uzmanı Sema Bilgin Madrid'den anlattı.

Salgınla birlikte kıtlık mı geliyor? Bakliyat atlası Anadolu tarihte kıtlığı nasıl yendi? Tarım politikaları ne yönde değişmeli? Vahşi hayvan pazarında ne gördü? Belgesel Yapımcısı ve Yönetmeni Coşkun Aral anlattı.

Kahkaha egzersizi nedir? Kahkaha bulaşıcı mıdır? Kahkaha atmak ömür uzatır mı? Kahkaha atmanın faydaları neler? Kahkaha atmak zor mu? Ağlamak mı gülmek mi daha faydalı? Ortopedi-Travmatoloji-Akupunktur Uzmanı Op. Dr. A. Feridun Kunak canlı yayında kahkaha terapisi yaparak anlattı.

Mindfullness nedir? Salgında uykudan mı olduk? Hidrosiklorokin neden durduruldu? Hidrosiklorokin riskli mi? Uykusuzluk bağışıklığı çökertir mi? Uyuma şekilleriyle karakter analizi nasıl yapılır? Uykunun hayattaki yeri ne olmalı?Uykusuzluk psikolojiyi bozar mı? Gördüğümüz rüyaların anlamı ne? Yeni normale alışmak mümkün mü? Salgında bundan sonra ne olacak? Sağlık Bilimleri Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hayat Kumbasar Karaosmanoğlu ve Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Doç. Dr. Nejat Altıntaş anlattı.