Twitter
31 Mayıs 2020 Pazar

Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

Yeni normal hayat nasıl olacak? Koronavirüsle mücadele yazın nasıl olacak? Denizden havuzdan virüs geçer mi? Sivrisinekten koronavirüs geçer mi? Tatilde otel mi, ev mi, karavan mı? İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Özyaral, Burası Haftasonu’nda Oylum Talu’ya değerlendiriyor.

Salgın stresi yüzümüze mi vuruyor? Yüz yogası ne işe yarar? Yüz Yogası Eğitmeni Zeynep Şensoy, Burası Haftasonu’nda Oylum Talu’ya anlatıyor.

Fütürizm nedir? Fütüristler kimler? Elon Musk uzaya göbek bağı mı gönderdi? Çipli yaşama mı geçiyoruz? Artık herkese çip mi takılacak? Deri altına yerleştirilen çipler hacklenebilir mi? Bill Gates bu işin neresinde? Fütüristler salgını öngördü mü? Çipli yaşam ne zaman? İstinye Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı Dr. Şebnem Özdemir, Burası Haftasonu’nda değerlendiriyor.

Karantina kiloları nasıl gidecek? Koronavirüs bize ne öğretti? Karantina kiloları nasıl gidecek? Sıcaklık değişimi soframızı vurur mu? Karantinada doğa kendine mi geldi? Mevsimsel beslenme nasıl olmalı? Bağışıklık için ne yemeli, ne içmeli? Takviyeler gıdaların yerini tutar mı? İnsan ömrü uzadı mı? Vatandaş besini kendi mi üretecek? Tuz ve su nasıl, ne kadar alınmalı? Daha çok su içmenin yolları ne? Maden suyu ne kadar içilmeli? Alkali su nereden bulunur? Fitoterapi Uzmanı Dr. Ümit Aktaş, Oylum Talu’ya anlatıyor.

Tutulmalar nelere yol açacak? ABD’de çöküşün başlangıcı mı? Tutulmalar ABD’yi nasıl etkiliyor? 2020 neden bu kadar sıkıntılı? Çipli hayat dönemine mi geçiyoruz? Yeni haftaya nasıl giriyoruz? Haziran’da neler olacak? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda Vedik Astrolog Şebnem Ekşib değerlendiriyor.