Twitter
29 Temmuz 2019 Pazartesi

Anlamak için soran program Gerçek Fikri Ne...

Eren Eğilmez, Dr. Gülfem Saydan Sanver ve Doç. Dr. Hasan Basri Yalçin ile birlikte Türkiye siyasal gündemini alanında uzman konuklarla, Gerçek Fikri Ne'de analiz etmeye devam ediyor. 

Siyasette yeni oluşumlar tartışılırken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Bambaşka bir AK Parti olarak çıkacağız” açıklaması önümüzdeki döneme dair ne gibi ipuçları veriyor? 

ABD ile güvenli bölge çalışmaları nerede tıkanıyor? Türkiye, Fırat’ın doğusuna operasyon tartışmasında hangi aşamada duruyor?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstanbul’da kayıtlı olmayan Suriyelilerin kayıtlı oldukları şehirlere gönderileceğini açıkladı. Peki, Türkiye sayıları 3.5 milyonu aşan Suriyeliler konusunda politika değişikliğine mi gidiyor yoksa göçmen krizinin büyümesinin önüne geçecek adımlar mı atıyor? 

Eren Eğilmez soruyor; Siyasal İletişim Uzmani Dr. Gülfem Saydan Sanver, 24. Dönem AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakir, Akademisyenler Doç. Dr. Hasan Basri Yalçin, Dr. Mehmet Ali Tuğtan ve Dr. Hüseyin Alptekin, Gerçek Fikri Ne’de yorumluyor.