Twitter
03 Kasım 2019 Pazar

Habertürk Haber Merkezi gündeme bir parantez açıyor. Satır arasında kalan ve iz bırakan hikayeleri, tanıkların gözünden ekrana taşıyor.

1) Temmuz ayında Düzce'yi vuran sel 7 can aldı; ancak Kaplan ailesinin felaketi oldu. O korkunç gecede evde olmayan uzun yol şoförü Erkan Kaplan'ın eşi ve 4 çocuğu sele kapıldı. Anne Nilgün ile çocukları Funda, Sinem ve Sanem hayatını kaybetti, 20 yaşındaki Furkan ise dört saat boyunca bir ağacın dalına tutunarak hayatta kalmayı başardı. Eşi ve 3 kızını kaybeden baba Erkan Kaplan sel gecesi yaşananları ve sonrasını Hayatın İçinden'e anlatıyor.

2) Kaybettiği fotoğraf makinesi hayatının dönüm noktası oldu. İzmir'de yaşayan Ayşe Kurucu, 48 yaşında dünyayı gezmeye başladı. Tam 28 ülke gezdi, gezilerinde çektirdiği fotoğraflarla fenomen haline gelen 60 yaşındaki seyyah Ayşe teyze dünyayı gezmeye devam ediyor. Ayşe Kurucu bunca ülkeyi nasıl gezdi, en etkileyici seyahati hangisiydi? Seyyah Ayşe teyze, gezgin olma hikayesini ve birbirinden ilginç gezi hikayelerini Hayatın İçinden'e anlatıyor.

3) Ne İstanbul’un bitmek bilmeyen trafiği, ne de ona şaşkın gözlerle bakan yolcular... Hiçbiri onun işini severek yapmasına engel değil. Çünkü o, çocukluğundan beri hayalini kurduğu mesleği yapıyor. 45 yaşındaki otobüs şoförü Şengül Cavlı’dan bahsediyoruz sizlere. Ailesi ve arkadaşları otobüs şoförü olacağına inanmadı ama o tam 17 yıldır direksiyonunun başında. “Kendimi ait olduğum yerde hissediyorum” diyen Şengül Cavlı’nın hikayesi Hayatın İçinden'de...