Twitter
29 Temmuz 2019 Pazartesi

Habertürk Haber Merkezi gündeme bir parantez açıyor; fark yaratan ve iz bırakan hikayeleri ekrana taşıyor.

1) Unutulmayan şarkısı "Eylülde Gel" 70'li yıllarda kavuşamayan aşıkların dili oldu. "Fabrika Kızı" şarkısı ile de tütün sararak ekmeğinin derdine düşen işçi kadınların kederli ama onurlu dünyasına ışık tuttu. 60 kuşağının efsane şarkıcısı Alpay, 50. sanat yılını kutluyor. 84 yıllık ömrünün 50 yılını notalara adayan Alpay, bilinmeyen yönleriyle 50 yıllık müzik yolculuğunu Hayatın İçinden'e anlattı.

2) Ünlü gece kulübü Reina 2016 yılını 2017’ye bağlayan yılbaşının ilk saatlerinde yakın tarihin en kanlı terör saldırısına hedef oldu. 39 kişinin canice katledildiği saldırıdan o gece ‘Noel Baba’ kostümüyle hizmet veren garson Selçuk Şahin sağ kurtuldu. Selçuk Şahin ‘Noel Baba’ kıyafeti  nedeniyle neden suçlandı? Gerçek nasıl ortaya çıktı? Selçuk Şahin o geceyi ve katliamdan nasıl kurtulduğunu Hayatın İçinden’e anlattı.

3) Orhan Aladağlı gezmek için motosikletine bindi, Bursa’ya gitti. Dönüş yolunda otobanda boş yolda ilerliyordu. Seyir halindeyken birdenbire kafasına balyoz etkisi yaratan bir şey çarptı; yol kenarında durduğunda başından kan aktığını gördü. Ne olduğunu ise hastanede gözünü açtığında öğrendi. Kafasından giren mermi göz kapağının arkasından çenesine saplanmıştı. O mermi bir magandanın ateşlediği tabancadan çıkan yorgun mermiydi. Aradan 2 yıl geçti, o mermiyi atan hâlâ bulunamadı ancak Orhan Aladağlı’nın hayatında çok şey değişti. Orhan Aladağlı'nın hikayesi Hayatın İçinden'de...