Twitter
İtalyanlardan bomba transfer iddiası: Messi de mi İtalya'ya gidiyor?
25 Temmuz 2018 Çarşamba

Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'den Juventus'a transfer olmasının ardından, İtalyan basınından bir transfer iddiası daha geldi. Tuttosport'un haberine göre Inter, Lionel Messi'yi transfer edebilir.

İspanya Ligi'ndeki Messi-Ronaldo rekabetini Portekizli'nin Juventus'a imzası bozdu ama dünyanın en iyi 2 ismi yeniden aynı ligde buluşabilir. Bu iddia İtalyan Tuttosport Gazetesi'nden geldi.

Tuttosport'un haberine göre Inter, son 7 yılın şampiyonu Juventus'un Ronaldo transferine Messi ile cevap vermek istediğini yazdı. Bu tranferi gercekleşticek ismin ise yılladır Inter'e sponsor olan ve sıkı bir Inter hayranı olan Pirelli'nin CEO'su Marco Provera oldugunu söyledi. Tuttosport'a konuşan CEO, "Finansal Fair Play izin verirse Suning'ler çok ciddi ve büyük bir transfere imza atabilir. Messi mi? Ona kim 'hayır' diyebilir ki? Keşke" ifadelerini kullandı.

Barcelona'ya sadıklığı ile bilinen ve bügüne kadar birçok astronomik teklifi reddeden Messi'nin İtalya'ya transferi şimdilik zor gözüküyor. Inter Lionel Messi'yi transfer etmek istiyorsa Barcelona'ya 700 milyon euro'luk serbest kalma bedelini ödemek zorunda. Messi, Katalan kulübüyle 2021 yılına kadar geçerli yeni bir sözleşme imzalamış, bu imza karşılığında yıllık 40 milyon eurodan fazla kazanacağı yazılmıştı.

Bakalım Lionel Messi çocukluk kulübü Newell's Old Noys'da tamamlamak istediği kariyerine Inter'i ekleyecek mi?