Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji İnternet Twitter hikaye özelliği nasıl yapılır? Twitter story özelliği açıldı! Twitter Fleets nedir ve nasıl kullanılır? - Teknoloji Haberleri
        1

        Popüler sosyal paylaşım paltformu Twitter, yeni özelliği "Fleets" i duyurdu. Snapchat ile hayatımıza giren, Instagram ile iyice yerleşen "hikayeler" artık Twitter'da da olacak. Türkçe'ye "Filolar" şeklinde çevrilen Twitter Fleets nedir? Twitter "Fleets" nasıl kullanılır? Twitter Fleets ne zaman gelecek?

        2

        TWİTTER FLEETS NEDİR?

        İlk olarak Snapchat ile tanıdığımız sonra ise sırasıyla Instagram, Whatsapp ve Facebook'ta da kullanılmaya başlanılan "hikayeler" artık Twitter'da da var. Twitter'ın resmi hesabından bugün yeni özellik "Fleets" in duyurulduğu bir tweet paylaşıldı.

        3

        24 saat içinde silinen paylaşımlar olarak bilinen "Story" ya da Türkçe çevirisye "Hikayeler" özelliği Twitter'da "Fleets" adıyla var olacak. Türkçe'ye "Filolar" olarak çevrileceği söylenen Twitter Fleets ile 24 saat içerisinde kaybolacak Fleet'ler oluşturulacak.

        4

        Fleet'ler, tıpkı Instagram'daki gibi Twitter uygulamasının hemen üstünde, yuvarlak profil resimleriyle birlikte sıralanacak. Ayrıca anasayfadaki bir tweet de Twitter Fleets'te hikaye olarak paylaşılabilecek.

        5

        TWITTER FLEETS NE ZAMAMN KULLANILMAYA BAŞLANACAK?

        Twitter resmi hesabı tarafından atılan tweete göre Fleets bugünden itibaren kullanıma sunuldu.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ