Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Youtube'da video nasıl indirilir? Telefona indirme - Teknoloji Haberleri

        Youtube'da videolar izlerken, müzik dinlerken internet kotanızı aşmayacak bir program önerisi.. İzlediğiniz, dinlediğiniz tüm videoları ve müzikleri ücretsiz indirebilirsiniz. Peki bu işlem nasıl gerçekleştiriliyor. Google Play üzerinden aramış olacağınız Youtube Go programı hakkında detaylı bilgileri sizlerle paylaştık. İşte Youtube Go hakkında merak edilenler

        Youtube'da video nasıl indiriliyor?

        Birçoğumuzun merakla araştırdığı konular arasında yer alıyor özellikle Video izlemeyi müzik dinlemeyi seven kişiler için Youtube Go programı geliştirilmiş üstelik reklamsız ve ücretsiz olarak bizlere sunuluyor. Programın kullanılması da oldukça basit yapmanız gerekenler Google Play store arama motorundan Youtube Goyazın ve uygulamayıtelefonunuza ya da bilgisayarınızaindirin ve indirmek istediğiniz videoyu kalitesini kendiniz ayarlayarak gönül rahatlığıyla indirin ve keyfinize bakın.

        REKLAM

        Tarayıcı eklentisi ile video indirme

        Bilgisayarınıza internet ortamından ücretsiz olarak indireceğiniz bir eklenti sayesinde Youtube üzerinden videoları kolaylıkla indirebilirsiniz. Kullandığınız tarayıcıya uygun eklentilere Google üzerinden kolaylıkla erişebilirsiniz. Ayrıca sadece ses dosyası indirmenizi sağlayan uygulamalar da vardır. Bu uygulamalardan en çok tercih edilenlerden biri Keepvid’tir. Keepvıid uygulamasının içinden indirmek istediğiniz Youtube videosunu bularak indirmek işlemini gerçekleştirebilirsiniz. İndirdiğiniz tüm dosyaları, uygulamanın ana sayfasının sağ üst kısmında bulunan ‘aşağı ok’ işaretine dokunarak görebilirsiniz. Ayrıca uygulamayı indirebilmeniz için öncelikle Ayarlar > Güvenlik bölümüne gidip ‘Bilinmeyen kaynaklarıaktif etmeniz gerekiyor.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ