Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Twitter iflas mı ediyor? Elon Musk “Twitter’ın iflası ihtimal dışı değil”! - Teknoloji Haberleri
        1

        AÇIK KAPATILAMAZSA EKONOMİK KRİZ YAŞANABİLİR

        Bloomberg’in haberine göre Wall Street bankaları Musk’a verdikleri 13 milyar dolarlık krediye alıcı bulamadıkları için bilançolarının dışına taşıyamıyor.

        Ayrıca Reuters’ın haberine göre Musk gönderdiği e-postada Twitter'ın düşen reklam gelirlerini dengelemek için abonelik gelirlerinin artırılmaması halinde,” yaklaşan ekonomik krizden kurtulamayacağız" ifadesini kullandığı iddia ediliyor.

        2

        4 MİLYAR DOLARDAN FAZLA PARA KAYBEDİLİYOR

        Musk yaptığı açıklamada günde 4 milyar dolardan fazla para kaybettiğini The Verge’ün haberine göre dile getirmiş durumda. Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü çalışanlarına e-posta göndererek “Önümüzde zor günler var” şeklinde uyarıda bulunmuştu.

        3

        Twitter çalışanlarıyla toplantı düzenleyen Musk’ın konuşmasından detaylara ulaşıldı. Kayıtlara göre Musk

        “Ödemelerde bu dönüştürücü fırsatın olduğunu düşünüyorum. Ödemeler gerçekten sadece bilgi alışverişidir. Bilgi açısından, örneğin doğrudan mesaj göndermekle ödeme göndermek arasında çok büyük bir fark yok. Bunlar temelde aynı şeydir. Prensip olarak, ödemeler için bir doğrudan mesajlaşma yığını kullanabilirsiniz ve bu kesinlikle takip edeceğimiz yol. Twitter, insanların dünyanın herhangi bir yerine anında ve gerçek zamanlı olarak para gönderebilmelerini sağlayacak. Sadece mümkün olduğunca faydalı hale getirmek istiyoruz” dedi.

        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ