Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Ufak Tefek Cinayetler 10. yeni bölüm fragmanı! Oya ne yapacak?

        Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı, dün akşam ekrana gelen 9. bölümün hemen ardından izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Yeni bölümde neler yaşanacağını merakla bekleyen izleyiciler, internet üzerinde "Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı" aramasını yapıyor. Peki Ufak Tefek Cinayetler 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar.

        UFAK TEFEK CİNAYETLER 10. YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI?

        Ufak Tefek Cinayetler, son bölümü yayınlanır yayınlanmaz herkes yeni bölümde neler olacağını öğrenmek için yeni bölüm fragmanının araştırmaya başladı. Ufak Tefek Cinayetler 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizden takip edebilirsiniz.

        REKLAM

        UFAK TEFEK CİNAYETLER 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

        Oya, Edip ve Serhan arasında savruldu!

        20 yıl sonra gelip, onu mahvedenlerin masasına oturan Edip'in aklında ne var? Oya kadar masum bir yerden oynayacak gibi değil. Merve durmuyor tabii, bu ilişkiye el attı. Fakat karşılığı çok fena oldu.

        Edip'ten şaşırtan hamleler izledik. Entrikayı bir de ondan izledik.

        Diğer yanda Serhan çok bozuldu tabii. Fakat keskin zekasıyla ipi tuttuğu yerden çözmeye başlıyor işleri. Oya ise bu fırtınada aklını yitirecek gibi. Edip ve Serhan arasında savruldu. İki zeki adam iki ayrı tarafa estirdi Oya'yı.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ