Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Umut Oğuz: Bana 10 sene önce aldığım rakamı teklif ettiler - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Oyuncu Umut Oğuz, önceki gün eşi Sevilay Oğuz ve oğlu Dora ile birlikte Belgrad Ormanı'nda görüntülendi.

        2

        Bir televizyon dizisiyle görüştüğünü söyleyen oyuncu, "Bir dizide oynamak büyük sabır işi. Ben hayranım uzun süre oynayan arkadaşlara. Setlerde çok büyük emek var. Bana son görüşmemde 10 sene önce aldığım rakamı teklif ettiler. Direniyorum. Kazandığın paranın eskisi gibi değeri kalmadı." şeklinde konuştu.

        3

        Muhabirlerin başrol oyuncularının kazandığı yüksek meblağları sorması üzerine Umut Oğuz, "Veren olursa alan alır. Veren adamla ilgili ama ben o kadar ücretler verildiğini sanmıyorum. O rakamlar öyle az buz rakamlar değil. Artık reklam veren de yok. Nasıl verilsin o kadar paralar? Reklam pastası dijital tarafa da kaydı." dedi.

        4

        Oyuncu, muhabirlerin, "Ünlüler aşı olmaya teşvik için reklam kampanyaları yapıyor, siz yapar mısınız?" sorusuna şu yanıtı verdi:

        Ben çok ortadayım. Ben olmak istemiyorum. Çok kısa sürede geliştirildi. Nereden gelirse gelsin, kızamık, su çiçeği, verem... Kaç yıl sürmüş bunların aşısının bulunması. Şimdi çocuğum var. İki defa düşünüyorum. Bir yılda geliştirilen aşıya güvenemiyorum. Ben aşı ile ilgili bir kampanyadan teklif gelse de yapmam. Bana solüsyon gönderiyorlar reklam için. 'Gönderin, 4-5 gün kullanayım' diyorum. Geri dönüş yapmıyorlar. Ben sahtekar değilim ki. Bilmediğim bir şeyin nasıl reklamını yapayım?

        5
        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ