Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Girişimcilik Üniversiteli girişimciye Red Bull'dan destek - Girişimcilik Haberleri

        Brezilya’nın Sao Paulo şehrinde doğan Red Bull Basement, bir çok ülkede hackerlara, kod yazarlarına ve girişimcilere yönelik faaliyetlerini sürdürüyor. Red Bull Basement’ın üniversite öğrencilerine yönelik projesi Red Bull Basement University ise, öğrencilerin kampüslerini değiştirebilecek fikirleri hayata geçirebilmeleri konusunda destekte bulunuyor. Projelerini anlattıkları birer dakikalık videoları 21 Ekim’e kadar www.redbullbasement.com/university adresine gönderen öğrenciler arasından seçilenler, alanında uzman isimlerden mentorluk alacak.

        BERLİNDE FİNALA KATILACAKLAR

        Mentorluk için seçilen üç başvurunun içerisinden birinci olan proje ise daha sonra Berlin’de gerçekleşecek finale katılmaya hak kazanacak. Öğrencilere kampüslerini değiştirecek fikirlerini geliştirme imkânı sunan Red Bull Basement University’ye lisans ve yüksek lisans öğrencileri katılabiliyor. Katılımcı takımlar bir veya iki kişiden oluşabiliyor.

        Red Bull Basement Hatch adı verilen atölyelere alanında uzman isimler katılıyor. İzmir, Ankara, Antalya ve Denizli’nin ardından 13 Ekim 2018 Cumartesi günü Koç Üniversitesi’nde de bir hatch gerçekleşecek. Aynı gün Adana GO OFIS Co-Working Space’de düzenlenecek program ise tüm öğrencilere açık olacak. Red Bull Basement Hatch’lerin son durağı, 17 Ekim 2018 Çarşamba günü Galatarasay Üniversitesi (GSÜ) olarak belirlendi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ