Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Dünya Kupası 2022 Ünlü fenomen Brezilya'nın Dünya Kupası'ndaki her golü için fotoğraf paylaşacağını söylemişti! Casemiro'nun golünden sonra profili ziyaretçi patlaması yaşadı! - Spor haberleri - Dünya Kupası 2022 Haberleri
        1

        OnlyFans'ın ilham perisi model Daiane Tomazoni , Twitter hesabında gol atan futbolculara özel fotoğraf atacağını söylemişti.

        2

        Daiane Tomazoni ilk açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: "Brezilya'nın sahaya çıkmasına az kaldı! Ve hayranlara bu teşviki vermek için her Brazilya golü için çıplak bir fotoğraf paylaşacağım. "

        3

        Geçtiğimiz gün oynanan maç için ise fenomen isim Twitter hesabından şu ifadeleri kullandı: "Brezilya'nın her golüne bir "çıplak" gönderme fikriyle bu kadar yankı uyandırdıktan sonra, şimdi İsviçre ile oynanan maçta, gol atan Brezilyalı oyuncu da fotoğraf alacak. Görüp görmemek onun kararı! Hahaha!"

        4

        Dünya Kupası G grubunda Brezilya ile İsviçre karşı karşıya geldi. Mücadele 1-0 Brezilya üstünlüğüyle sona erdi. Golü atan isim ise Casemiro oldu.

        5

        OnlyFans fenomeni Daiane Tomazoni ise söylenene göre takipçilerine özel sayfasında gole özel fotoğraflarını paylaştı.

        6

        Fenomen isim Casemiro'ya fotoğraf attığını da söyledi fakat konuyla alakalı resmi bir gönderi yayınlamadı.