Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü isimler sezonu İstanbul'da açtı - Magazin haberleri
        1

        Sosyetik güzel Eda Taşpınar, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından evinin çatısında güneşlendiği anları yayınlayarak adeta bir akım başlattı.

        2

        Ardından Türk sinemasının usta ismi Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar da terasta güneş banyosu yaptığı anları takipçileriyle paylaştı.

        3

        Son olarak Nilay Dorsa da terasta mayosu ve deniz gözlüğü ile güneşlendiği anları yayınlayarak akıma dahil oldu.

        4

        Bir süredir aşk yaşadığı Semih Ergün ile ayrıldıkları konuşulan stilist Eliz Sakuçoğlu, bahçede verdiği bikinili pozunu takipçileriyle paylaştı.

        5

        Geçtiğimiz aylarda oğlu Kuzey'i kucağına alarak anne olan Berfu Yenenler, evinin bahçesinde güneşlendiği anları yayınladı.

        6

        Bir dönem Tarhan Telli ile yaşadığı aşkla gündeme gelen stilist ve sunucu Ivana Sert, evinin terasında şişme flamingo üzerinde verdiği pozu takipçileriyle paylaştı.

        7

        İş insanı Caner Karaloğlu ile boşanma davası süren İspanyol model Elisabeth Mas, evinin balkonunda bikinisiyle kahvaltı yaptı.

        8

        Cemiyet hayatının tanınan simalarından Hande Acar ise çocukları Aslan, Mavi ve Masal ile villalarının havuzunda vakit geçirdikleri anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ