Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü isimlerden '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' paylaşımları - Magazin haberleri
        1

        MÜGE BOZ

        8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz kutlu olsun. Ailemdeki sevgi dolu, iyilik, dürüstlük ve öğrenme peşinde koşan güçlü kadınlara çok teşekkürler. Sizden çok şey öğreniyorum... Ailemdeki kadınlar...

        2

        TÜLİN ŞAHİN

        8 Mart dünya kadınlar günümüz kutlu olsun. Genç kızlara ve kadınlara tavsiyelerim; kendi ayaklarınız üzerinde durun. Hiç kimseye muhtaç ve yük olmayın.

        Başarılı kadınlar ilham perileriniz olsun, kıskançlık sebebi değil. Benim hep öyle olmuştur. Onlardan ilham almayı seçtiğim için bugüne kadar başardıklarımı başardım. Unutmayın; olay kadın veya erkek değil. İnsan olmak! Limitlemeyin! 'Kadın illa şunları, bunları yapmalı veya yapmamalı' diye.... 'İnsan' isterse her şeyi çok çalışarak başarır.

        Öğrendiklerinizi, aldığınız eğitimleri etrafınızla mutlaka paylaşın. Her fırsatta hayatta daha az şanslı olanları eğitin. Bilgi paylaştıkça değerlidir. Tüm bunları yaparken de illa maskülen olmaya hiç gerek yok.

        Feminenliğimizi koruyarak yapmalıyız. Tıpkı bu fotoğrafta olduğu gibi hiç kimsenin sizin renklerinizi, enerjinizi, gülümsemenizi, hayat enerjinizi elinizden almasına izin vermeyin! Başkalarına asla bağlı olmasın bu hayat enerjiniz...

        3

        DOĞA RUTKAY KAMAL

        Başta dimdik ayakta durabilmeyi öğrendiğim annem olmak üzere; siz tüm can kadınlar... Bir güne sığmayacak günümüz kutlu olsun! Not; Kadınlar çiçek değildir, insandır!

        4

        SERENAY SARIKAYA

        Hayatım bana yol gösteren, ilham veren, bana inanan kadınlarla bu kadar anlamlı ve güzel oldu. Ben o kadınlar sayesinde bugün benim, bu kadar güçlüyüm.

        Başta annem... İlk okulda Yasemin Hocam, Zeynep Hocam... Şimdi en yakın dostlarım, birlikte yürüdüğüm insanlar... İyi ki varsınız... Tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

        5

        YONCA EVCİMİK

        8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun! Tüm emekçi kadınlarımızın karşısında saygıyla eğiliyorum.

        6

        NURGÜL YEŞİLÇAY

        Karadutun lekesini sadece kendi yaprağı çıkarırmış! Birbirimize merhem olacaz, birbirimizin yarasını saracağız hanımlar!

        Güzellikle, sakin sakin, eğlenerek, gülerek kadınlığımızı her şeye rağmen yaşayacağız ve yaşatacağız! Kadın olmak çok güzel ve çok özel çünkü. Bütün harikaların günü şimdiden kutlu olsun...

        7

        DEMET AKBAĞ

        8 Mart bizim ailemizde annemin doğum günü olarak kutlanırdı. Dünyada tüm kadınlar için. Keşke hak arama mücadelesini verirken hayatlarını kaybetmeseymiş Amerikalı işçi kadınlar da biz hep annemin doğum gününü kutlasaymışız.

        2 yıl oldu seni uğurlayalı canım annem. Senin doğum günün ve tüm kadınların... Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

        8

        İBRAHİM TATLISES

        Kadınlarımız kırda çiçek, gergefte nakış onlar. Dilde türkü, yarına umut olanlar. Tarlada çapa, fabrikada işçi onlar. Halayda zılgıt, yolda yoldaş, evde ana onlar kadınlar, kadınlarımız. Bütün dünyadaki kadınların kadınlar gününü kutlarım...

        9

        ÖZCAN DENİZ

        Eyy bu pazar günü full makyaj, eşofmanlarla evde, kafede vs. eline yapışık telefondan 8 Mart Kadınlar Günü mesajlarını okuyan kadın; şu an mutfağında çalışan, sana servis yapan 'çalışan' kadının 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü'nü kutla.

        Hatta ona bir hediye al. Bugün bütün kadınların değil, emekçi kadınların günüdür. Yürekten kutlarım.

        10

        ELVİN LEVİNLER

        8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'müz kutlu olsun.

        11

        CELİL NALÇAKAN

        Başta, canım annem olmak üzere, başımızın tacı tüm kadınların '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarım.

        Töre cinayetine, tacize, tecavüze, dayağa, işkenceye maruz kalmadıkları, özgür ve huzurlu günler diler, ellerinden öperim.

        12

        ÖZLEM ADA ŞAHİN

        'Kadınları geri bırakan milletler, geri kalmaya mahkumdur...' Mustafa Kemal Atatürk... 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun...

        13

        MUSTAFA CECELİ

        8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun... Şiddetin, adaletsizliğin, çifte standardın bitmesi; kadınların Allah'ın emaneti olduğunun (Hadis) hatırlanması dileğiyle...

        14

        HAKAN AYSEV

        Hayatımızı güzel kılan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum.

        15

        BURCU ESMERSOY

        Birlikte daha güçlüyüz... 8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz kutlu olsun.