Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Son dakika: Ünlülerden kar manzaraları - Kar fotoğrafları
        1

        FAHRİYE EVCEN

        Fahriye Evcen, karlar arasında verdiği pozu takipçileriyle paylaştı. Evcen, fotoğrafına yorum yapan kendisi gibi oyuncu olan eşi Burak Özçivit'e kalp emojisi ile karşılık verdi.

        2

        BURAK ÖÇİVİT

        Kırmızı montu ve şapkası ile objektif karşısına geçen Burak Özçivit de verdiği pozu Instagram hesabından yayınladı.

        3

        BÜLENT ŞAKRAK

        Ceyda Düvenci ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Bülent Şakrak da oğlu Ali ile birlikte evde camdan dışarı bakarken çekilen bu fotoğrafı yayınladı.

        4

        MÜGE BOZ

        Oyuncu Müge Boz da kızı Vina ve köpeği Hektor'u karların arasında çektiği fotoğrafı "Harika bir pazar oluyordu." notuyla paylaştı.

        5

        ALİ SUNAL

        Show TV'nin sevilen programı 'Güldür Güldür Show'un 'Aziz Bey'i Ali Sunal da karlar arasında kızı Narin ile birlikte verdiği pozu yayınladı.

        6

        GÖKÇE AKYILDIZ

        Oyuncu Gökçe Akyıldız da elinde kahvesiyle çekilen bu karesini sosyal medya hesabından "Mahallecilik." notuyla paylaştı.

        7

        EMRE KARAYEL

        Emre Karayel de kar yağınca kendini dışarı atan ünlü isimler arasında yer alıyor. Karayel, çektiği bu selfie'yi, "Azıcık kar gören Adanalı." notuyla yayınladı.

        8

        AZRA AKIN - ATAKAN KORU

        Azra Akın, eşi Atakan Koru ve oğlu Demir ile birlikte kardan adam yaptı. Akın, o anları, "Kardan adamın doğum günü..." notuyla sosyal medyadan yayınladı.

        9

        İDİL FIRAT

        Sosyetik isim İdil Fırat, oyuncu eşi Mert Fırat’la birlikte karın tadını çıkaran isimlerdendi. Fırat, bu fotoğrafı, "Yarın sabah okullar tatil olacakmışçasına..." notuyla paylaştı.

        10

        NESLİHAN ATAGÜL

        Kadir Doğulu'nun oyuncu eşi Neslihan Atagül de karlar arasında eğlendiği anları yayınladı. Atagül'ün soğuk havaya aldırış etmeden şort ile bahçeye çıkması dikkat çekti.

        11

        ÖZGE BORAK

        Özge Borak ise kardan adam ile poz verdi. Oyuncu, o anları, "Kimileri için kar yeterli gelmemiş olacak ki boynu bükük kardan adam yapmışlar. Üzülme dostum, ben yanındayım..." ifadeleriyle yayınladı.

        12

        PELİN AKİL

        Oyuncu Pelin Akil, mayoyla kendini karlara bıraktı. O anları sosyal medyada takipçileriyle de paylaşan Akil, gönderisine, "Uzun zamandır yapmak istediğim... 'Challenge' ya da 'zatürre'..." ifadelerini not düştü.

        13

        ENİS ARIKAN - BURCU BİRİCİK

        Enis Arıkan da rol arkadaşı Burcu Biricik ile birlikte çekilen anlarını ölümsüzleştirdi. Set arasında karlı yolda yürümeye çalışan ikili, o anları, "Kepaze olduk!" diyerek, anlattı.

        14

        ESER - BERFU YENENLER ÇİFTİ

        Ünlü komedyen ve oyuncu Eser Yenenler, eşi Berfu Yenenler çocukları Kuzey ve Mete ile birlikte evlerinin önünde kardan adam yaptı. Ünlü isim, eşi ve çocuklarıyla birlikte verdiği bu pozu da nazar boncuğu emojisiyle paylaştı.

        15

        ÖZGE ÖZDER - SİNAN GÜLERYÜZ

        Sinan Güleryüz, oyuncu eşi Özge Özder ve geçtiğimiz yıl şubat ayında dünyaya gelen kızı Luna ile kamera karşısına geçti. Güleryüz, o anları, "Nasılız sizce?" notuyla paylaştı.

        16

        YASEMİN ŞEFKATLİ - İDO TATLISES ÇİFTİ

        Geçtiğimiz yıl ekim ayında nikah masasına oturan İdo Tatlıse ve Yasemin Şefkatli de kar yağışı sonrası soluğu dışarda aldı. Eşiyle çektiği selfie'yi sosyal medya hesabından yayınlayan Şefkatli, gözleri kapalı çıkan eşine "Ben senin gözün olurum." diyerek espri yaptı.

        17

        HATİCE ŞENDİL

        Karlar arasında poz veren bir diğer isim de Hatice Şendil oldu. Şendil, gönderisine, "Ünlülerin kar keyfi..." notunu düştü.

        18

        DEMET ŞENER

        Eski manken Demet Şener de İstanbul'da kar yağışının etkili olmasının ardından soluğu dışarda aldı. Karların arasında poz veren Şener, bu karesini takipçileriyle paylaştı.

        19

        DEMET AKALIN

        Ünlü popçu Demet Akalın, hayat arkadaşı Okan Kurt ile birlikte soluğu Uludağ'da aldı. Karın tadını çıkaran Akalın, objektif karşısına geçmeyi de ihmal etmedi.

        20

        DEMET AKALIN - OKAN KURT ÇİFTİ

        Demet Akalın, ardından Kurt ile birlikte çekilen bu fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı.

        21

        ATA DEMİRER - MURAT UÇAN

        Ata Demirer, yönetmen Murat Uçan ile birlikte yürüyüşe çıktı. Ünlü komedyen, Uçan ile verdikleri pozu, "Karlar düşer..." notuyla yayınladı.

        22

        HANDE SORAL

        Geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu açıklayan Hande Soral, köpeğiyle birlikte objektif karşısına geçti.

        23

        TOLGA SARITAŞ

        Show TV'nin yeni dizisi 'Baba' ile ekrana gelmeye hazırlanan Tolga Sarıtaş, karlı havanın tadını çıkaran isimlerdendi.

        24

        ŞİLAN MAKAL

        Kar topu oynayan Şilan Makal, o anları ölümsüzleştirdi. Makal, evinin bahçesinde verdiği pozları sosyal medya hesabından yayınladı.

        25

        CEM ADRİAN

        Şarkıcı Cem Adrian, Ankara Kuğulu Park'ta yürüyüş yaptı.

        26

        METİN ŞENTÜRK

        Metin Şentürk, kar motosikleti sürdüğü anları, "Evet! Araba, uçaklar, motosikletten sonra şimdi kar motosikleti sürüyorum." sözleriyle paylaştı.

        27

        DOĞUŞ ÇABAKÇOR

        DJ Doğuş Çabakçor, kar keyfini Rusya’da yaşadı. Çabakçor, sevgilisi Asya Hocaoğlu ile birlikte gittiği tatilde çektirdiği kareleri, "6 günlük Rusya maceramız resmi olarak başladı. İlk durak Obninsk..." sözleriyle paylaştı.

        28

        BENGİ ÖZTÜRK

        Kızı Vera’yla kar topu oynayan oyuncu Bengi Öztürk, o anları ölümsüzleştirmeyi de ihmal etmedi. Öztürk, "Bekledik bekledik sonunda yağdı. Parmaksız eldivenlerle tutması çok zor olsa da kar oynamayı çok sevdik." dedi.

        29

        ÖZGÜN

        Şarkıcı Özgün, etkili olan kar yağışı sonrasında oğlu Ediz ve eşi Nida Uğurlu ile birlikte eğlenceli anlar yaşadı. Ailesiyle birlikte karın tadını çıkaran Özgün, o anları paylaşmayı ihmal etmedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ