Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Tiyatro Ünlüler 'Sevimli Dostları' izledi

        ‘Sevimli Dostlar' kısa bir sürede okul öncesi çocukların dünyasındaki yerini aldı. 14 Ekim'de başlayan ve her hafta sonu Türkiye'nin birçok ilinde sahnelenen ‘Sevimli Dostlar, mayısa kadar 100 bin çocuğa ulaşmayı hedefliyor.

        ‘Sevimli Dostlar', 5'inci yılında Youtube 2,5 milyon aboneye ve toplam 1,7 milyar izleme sayısına ulaşırken Almanya, Azerbaycan, Fransa, Hollanda'da yaşayan, okul öncesi çocuklarının Türkçe diline de hakim olmalarını arzulayan gurbetçi vatandaşlarımızın da tercih ettiği önemli bir kaynak haline geldi.

        ‘Sevimli Dostlar', okul öncesi çocuklar için hayatı kolaylaştıran temel alışkanlıklar üzerine odaklanan eğitici ve öğretici içerikleri ile öncelikle anne-babaların ve öğretmenlerin ilk tercihi haline geldi. ‘Sevimli Dostlar', bu amaçla 5 yıldır Türkiye çapında yüzlerce okulda eğitim amaçlı bir kaynak olarak çocuklara izletilmeye başlandı.

        ‘Sevimli Dostlar', eğlenceli ve zengin müzik altyapısıyla, danslarıyla da çocukların dünyasında vazgeçilmez bir fenomene dönüştü. Halen Youtube üzerinden yayın yapan ‘Sevimli Dostlar'ın videoları her gün 1 milyona yakın çocuk tarafından izleniyor ve her gün 2.5-3 milyon arası izlenme sayısına ulaşıyor.

        ‘Sevimli Dostlar', şarkıları İngilizce, İspanyolca, Fransızca, Portekizce, Almanca, İtalyanca ve Arapça dillerine de uyarlanıyor ve bu dillerde de Youtube üzerinden yayınlanıyor.

        REKLAM
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ