Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlüler tatilde - Magazin haberleri
        1

        Şarkıcı Simge Sağın, tatil sezonunu bir süredir aşk yaşadığı aranjör Aytaç Özgümüş ile açtı. Leopar desenli bir bikini giyen Sağın, sevgilisiyle birlikte çekildiği fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.

        2

        Eylül ayında pilot Çağrı Terlemez ile nikah masasına oturmaya hazırlanan şarkıcı Ece Seçkin, meslektaşı Derya Uluğ ile birlikte sezonu açtı. Bu yıl tekne tatili yapan Seçkin, çekildiği fotoğrafları da Instagram hesabından yayınladı.

        3

        Saçlarını pempeye boyatan 29 yaşındaki şarkıcı, siyah bikinisiyle objektif karşısına geçti. Fit görünümü ile dikkat çeken Ece Seçkin'in teknede verdiği pozlar kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

        4

        Ünlü şarkıcı Derya Uluğ da sahilde botun üzerinde çekildiği fotoğrafını yayınladı. Sarı bir bikini giyen Uluğ, paylaşımına, "Seni seviyorum deniz" notunu düştü.

        5

        Ünlü sunucu Ece Erken oğlu Eymen ile Marmaris'te tatil yapıyor. Erken, paylaştığı bu fotoğrafa, "Büyüdükçe arkadaş gibi tatil yapıyoruz. Çok şükür cumartesi gibi cumartesi." notunu düştü.

        6
        7

        Denizin ve güneşin keyfini çıkaran ünlü sunucu, yaptığı paylaşımlarla kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

        8

        Ünlü oyuncu Pelin Karahan da eşi Bedri Güntay, çocukları Ali Demir ve Can Eyüp ile birlikte sezonu Bodrum'da açtı.

        9

        Kendisi gibi oyuncu olan Erkan Kolçak Köstendik ile mutlu bir evlilik sürdüren Cansu Tosun, oğlu Marsel'i geçtiğimiz yıl temmuz ayında kucağına almıştı. Bu sene ailesiyle birlikte sezonu Antalya'da açan Tosun, bikinili pozunu yayınladı. Paylaşımda ünlü oyuncunun doğum kilolarını verdiği görüldü.

        10

        Geçtiğimiz aylarda koronavirüsü atlatan oyuncu Irmak Ünal, tatil sezonunu açtı. Soluğu Alaçatı'da alan Ünal, tatilinden kesitleri de Instagram'dan paylaşmayı ihmal etmiyor. Önceki gün ışıltılı bikinisi ve kırmızı kimonosu ile objektif karşısına geçen ünlü oyuncu, bu fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı.

        Sıcak havanın tadını çıkaran 44 yaşındaki oyuncu, gönderisine, "En sevdiğim mevsim, hoş geldin... Bir yaz daha hayat yolculuğumda... Farkındayım, sevgiyle ve şükranla kucaklıyorum" ifadelerini not düştü.

        11

        Ünlü sunucu Özlem Yıldız da sezonu Bodrum'da açan isimlerden...

        12

        Ekranlara ara verdikten sonra yogaya merak saran Türkiye eski güzeli Zeynep Tokuş, Muğla'da tatil yapıyor.

        13

        Bir dönem Ekin Mert Daymaz, Murat Boz ve Beran Benan gibi isimlerle aşk yaşayan stilist Eliz Sakuçoğlu da havaların ısınmasıyla birlikte tatile çıktı.

        14

        Sevgilisi Gökhan Alkan ile yollarını ayırdığı iddia edilen Nesrin Cavadzade, rol arkadaşları Şevval Sam ve Eda Ece ile Ege koylarındaki tatilini sürdürüyor. Tekne turuna çıkan yakın dostlar, tatillerinden kesitleri de sık sık takipçileriyle paylaşıyor. Cavadzade de önceki gün bu kareleri yayınladı. Ünlü oyuncu, tatilini uzatarak bir süre daha denizin ve güneşini tadını çıkaracak.

        15

        48 yaşındaki Şevval Sam, geçtiğimiz hafta sonu Eda Ece'ye poz verdi. Sam paylaşımına, "Bir bikinili fotoğrafım, benim de olmasın mı?" notunu düştü. Sam'ın paylaşımı 200 binden fazla beğeni aldı ve çok konuşuldu.

        16

        Azra Akın tatil sezonunu açtı. Deniz kenarında verdiği pozu Instagram sayfasında paylaşan Akın, “Yaz geldi” notunu yayınladı.

        17

        Basketbolcu sevgilisi Cedi Osman ile Maldivler’de tatil yapan oyuncu Ebru Şahin, rotayı Ege’ye çevirdi. Tatile Ege’de devam eden Şahin, Maldivler’de verdiği pozları ise Instagram’da paylaşmaya devam ediyor.

        18

        Oyuncu Seda Bakan da kızı Leyla ile Bodrum'da bulunuyor.

        19

        Oyuncu ve komedyen İbrahim Büyükak ile ilk bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan Nurdan Beşen, eşi ile birlikte İzmir Çeşme'de tatil yapıyor.

        20

        Ünlü şarkıcı Yonca Evcimik de yaz sezonunu Bodrum, Bitez'de açtı. Gün içinde bol bol güneşin ve denizin keyfini çıkaran Evcimik, çekildiği fotoğrafları da takipçileriyle paylaştı.

        21

        Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın eşi Neslişah Alkoçlar, 17 günlük tam kapanma sonrası soluğu Bodrum'da aldı. Tatil fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlayan Alkoçlar, havuz başında verdiği bu pozu, "Gürültüden uzakta, bir nevi mental detoks..." notuyla yayınladı.

        22

        Oyuncu ve komedyen Ata Demirer, babası Orhan Demirer ile birlikte Bozcaada'da tatil yapıyor. Instagram hesabından paylaşımda bulunan Demirer, babasının doğum gününü, "Nice yaşlara babacığım" sözleriyle kutladı.

        23

        Oyuncu Ceren Yılmaz, sezonu Bodrum Muğla'da açtı. Tekne tatili yapan Yılmaz, tatil pozunu da sosyal medya hesabından yayınladı.

        24

        Ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, 'Açelya' karakterini canlandırdığı 'Mucize Doktor' dizisinin final yapmasının ardından yaz sezonunu rol arkadaşlarıyla açtı.

        25

        Köseoğlu, Hazal Türesan, Merve Bulut ve Sinem Ünsal ile birlikte tatile çıktı. Gün boyunca güneşin ve havuzun keyfini çıkaran 29 yaşındaki oyuncu, çekildiği fotoğrafları da Instagram hesabından yayınladı. Bikinisiyle havuz başında objektif karşısına geçen Hayal Köseoğlu, pozlarını "Yaşasın kusurlar, yaşasın gamzeler, yaşasın kadın bedeni..." notuyla yayınladı.

        26

        Ozan Doğulu ile aşk yaşayan Hera Aslan, tatil fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşmaya devam ediyor. Şarkıcı, önceki gün bikinisini kovboy şapkasıyla tamamladığı bir pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.

        27

        Model Ece Sükan, bir süredir Bodrum'da bulunuyor.

        28

        2021'in sürpriz aşıkları Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, tekne tatiline çıktı.

        29

        Nikah masasına oturması beklenen Ahmet Kural ile avukat Çağla Gizem Çelik çifti, aşklarını sosyal medyaya taşımayı sürdürüyor. Kural'ın rol aldığı dizinin çekimleri için Kıbrıs'ta bulunan aşıklar, güzel havanın tadını çıkartıyor.

        30

        Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, 17 günlük tam kapanmayı Alaçatı'da geçirdi. Özerk, evinin bahçesine çekilen fotoğrafları Instagram'da paylaştı.

        31

        Ünlü Youtuber Duygu Özaslan ise basketbolcu sevgilisi Maxim Can Mutaf ile Bodrum'da.

        32

        Şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, şu sıralar sevgilisi Mustafa Rahman Tohma ile birlikte Maldivler'de tatil yapıyor.

        33

        Şarkıcı Mustafa Ceceli, eşi Selin İmer ile birlikte yaz sezonunu Bodrum'da açtı. Ceceli, eşi ile birlikte çekildiği bu fotoğrafı Instagram hesabından yayınladı.

        34

        Buse İskenderoğlu, sezonu Miami'de açtı. İskenderoğlu, iddialı fotoğraflarını da sosyal medya hesabında paylaştı.

        35

        2016 yılında nikah masasına oturan ve mutlu bir evlilik sürdüren Berkay Şahin-Özlem Ada Şahin çifti, 17 günlük kapanmanın ardından soluğu Bodrum'daki evlerinde aldı.

        36

        Kendisi gibi oyuncu olan Bülent Şakrak ile mutlu bir evlilik sürdüren Ceyda Düvenci, oğlu Ali ile birlikte soluğu Bodrum'da aldı.

        37

        Şarkıcı İrem Derici, 17 günlük kapanmanın ardından soğulu Antalya'da aldı. Ayna karşısında bikiniyle poz veren Derici, çekildiği bu fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.

        38

        2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin ise Miami'ye gitti. Günlük hayatından sık sık kesitler yayınlayan Şahin, tekneden yeni fotoğrafını paylaştı.

        39

        Geçtiğimiz günlerde Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturma kararı aldığını açıklayan Şeyma Subaşı, Ibiza'da tatil yapıyor.

        40

        Her fırsatta "Arkadaşız" açıklamasını yapan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, rol aldıkları dizinin sezon finali vermesinin ardından Maldivler'e gitmişti. Hayranları tarafından görüntülenen ikilinin aşkları belgelenmişti.

        Bürsin, ilişkilerinin ortaya çıkmasının ardından, Erçel ile Maldivler'de tatil yaptığı sırada çekilen fotoğraflarını yayınladı.

        41

        Hazar Ergüçlü, yönetmen sevgilisi Onur Ünlü'yle Ege koylarında tatil yapıyor. Ünlü oyuncu, önceki gün Ünlü'ye poz verdi. Tatilinden kesitleri yayınlayan Ergüçlü'nün paylaşımları takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

        42

        Geçtiğimiz yaz koronavirüs salgını nedeniyle evinin çatısında güneşlenen sosyetik güzel Eda Taşpınar, seyahat kısıtlamalarının kalkmasıyla birlikte tatil sezonunu New York'ta açtı.