Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ünlülerin 'tbt' paylaşımları - Magazin haberleri
        1

        IŞIL YÜCESOY

        Hayatıma yön veren sanatçı halam Muazzez Kurdoğlu... Ona çok şey borçluyum... 50'li yıllar... Ankara

        2

        EMEL YILDIRIM

        Yaş 19... #tbt

        3

        SAFİYE SOYMAN

        Rahmetli abimin düğününde dans ederken canım #tbt...

        4

        GONCA VUSLATERİ

        Oyuncu Gonca Vuslateri, sosyal medya hesabından usta oyuncu Kadir İnanır ile çekildiği iki kareyi yayınlayarak takipçilerini hem yakın geçmiş zamana hem de yıllar öncesine götürdü. Vuslateri, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

        Kadir Inanir hayranlığımı bilmeyen yoktur. Türkiye’nin sinematografisi bu kadar güçlü bakışlı oyuncuları arasında siyah beyaz filmlerden sonra belki de ilk yüzü... Enerjisi, disiplini farklı ve etrafı tevazu ile çevrili müthiş sohbeti ve kendine özgü mizahıyla şu hayatta bir kez aynı masaya oturmalısınız dediğim usta...

        5

        Diğer fotoğrafta ise 'Tatar Ramazan' seti anılarından ama sanırım sinema açılışındaki an... Annemle karşı karşıya konuşuyorlar. İlk kez görmüştüm kendisini küçücükken...

        Tam da avluda kavga sahnesi vardı bir o güçlü sesini hatırlıyorum tabi ödüm patlamış "Ne oluyor" diye... Sonra kucağındaydım zaten. Daha 1. sınıfa başlamamıştım galiba... Hayranlığım genetikmiş. Ne güzel bir '#tbt', ne güzel oldu bu perşembe.

        6

        SELDA ALKOR

        Günaydın gönül dostlarım. Yıl 1985... ilk 'tbt' sevgili Aydan Şener ile...

        10

        ÜMRAN AKARÖZ

        Canım annem... Fedakar annem... Çocukluk ve gençlik yılları, büyük sorumlulukla anne olabilmeyi öğrenmekle geçti. Bizim beraber büyüdüğümüz doğrudur. Saklambaç, evcilik, bisiklet bizim en sevdiklerimizdi.

        11

        HAKAN URAL

        Biraz nostalji... Severim Hülya Avşar... 'Savunma' dizisinden...

        12

        PINAR ALTUĞ ATACAN

        Ünlü oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ Atacan, "Kaç senelik ben de bilmiyorum" diyerek Tuğba Özay'ın da bulunduğu eski bir fotoğrafı paylaştı.

        13

        Altuğ, daha sonra da gençlik yıllarına ait bir fotoğraf ile son haliyle çekilmiş bir kareyi yan yana getirerek, "Bana karşı ben" diyerek sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

        14

        BEHZAT UYGUR

        1990 İzmir Narlıdere Oba Motel. Akşam, 'Çamlık Senar Nejat Uygur Tiyatrosu'na gitmek için servis aracı gelmiş. Bitki çayı içtiğime göre benim seste sıkıntı var. Necla Uygur ve ekip, oyun öncesi her zaman olduğu gibi Reyhan Pastahanesi'ne gidip çayımızı içip şahane tatlılardan atıştıracağız. Oyun sonrası meşhur Cafe Plaza... İzmir turnesi ritüeli 40 yıl böyle devam etti.

        15

        ALP BAKAN

        Yaş 15, podyuma ilk çıkışım.

        16

        ARMAĞAN ÇAĞLAYAN

        Ağzımın yamuk olduğu zamanlar...

        17

        ESRA AKKAYA

        İlk vesikalığımdı. 4 buçuk yaşım... O kadar iyi hatırlıyorum ki. Halk eğitim merkezinde jimnastik kursuna yazılacaktım. Okullu olmak ciddi bir işti. Senelerce jimnastikten, resime, müziğe kadar her imkanından yararlandık halk eğitim merkezinin. İyi ki bilinçli bir annem varmış ve iyi ki çocukluğumun Türkiye’si böyle imkanlar yaratmış. Bugün yaratıcılık üzerine eğitimler veriyorsam, tek şansım hatırlamaktır. Çünkü hepimiz yaratıcı, meraklı çocuklardık ve hatırlamak mümkün.

        18

        LİLA GÜRMEN

        Yine beraberiz.